Ana SayfaDedikoduTolgahan Sayışman'dan eşi Almeda Abazi'ye yasak!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman’dan eşi Almeda Abazi’ye yasak!

Geçtiğimiz aylarda Almeda Abazi ile dünya evine giren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşine yasak getirdi. Habercilere dert yanan Abazi, “Tolgahan bazı fotoğraflarımı Instagram’da paylaşmamı engelliyor.” dedi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz 13 Şubat’ta Amerika Beverly Hills’te evlenen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve 2008 Miss Globe Kainat Güzeli Almeda Abazi, beş hafta süren balayından döndü. Çiçeği burnunda evli çift, dün Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken habercilerin objektifine takıldı. Almeda Abazi Tolgahan Sayışman’ın yasağından dert yanarken, Sayışman esprili şekilde konu şekilde konu değiştirdi.

Eşi Tolgahan Sayışman’ın kendisine koyduğu fotoğraf yasağından dert yanan Almeda Abazi, “Sosyal medyada paylaşmak istediğim ne fotoğraflar var ama sağ olsun Tolgahan izin vermiyor. Bir şekilde aşmaya çalışıyorum.” dedi.

Almeda Abazi’nin bu serzenişine gülümseyerek karşılık veren Tolgahan Sayışman hemen konuyu değiştirdi ve “Reklam filminde rol almamız için teklifler geliyor. Ben eşimle sinemada da oynamak istiyorum. Ama o pek sıcak bakmıyor, belki ikna ederim.” diye konuştu.

Büyük bir aşkla evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Tolgahan Sayışman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler