Ana SayfaKimdirTolgahan Sayışman kimdir?

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman kimdir?

Modellik ile başladığı kariyerine oyunculuk ile devam eden yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman kimdir? Ünlü oyuncunu  kariyer hayatı ve özel yaşamı ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar Tolgahan Sayışman kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Tolgahan Sayışman nerede doğdu? Tolgahan Sayışman aslen nereli?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman İstanbul da doğmuştur. Aslen Selanik göçmenidir.

İstanbullu ünlüler

Tolgahan Sayışman şuan kaç yaşında? Tolgahan Sayışman hangi burç?

Tolgahan Sayışman şun 37 yaşında ve yay burcudur.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Trabzonlu, babası ise Selanik göçmenidir. Lise eğitimini Kadıköy ıntaı Lisesi’nde tamamlayan oyuncu, Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimi aldı. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte yarışan Tolgahan Sayışman, birinciliği Tatlıtuğ’a kaptırarak ikinci oldu.

Ardından 2005 senesinde ülkemizi Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International’da temsil eden Tolgahan Sayışman, dünya birincisi seçildi. Yarışmanın ardından ülkeye döndükten sonra ıstanbul’da Ekol Drama Sanat Evi isimli bir sanat okulunda usta oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine eğitim aldı. Daha sonra Top Model yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Sayışman, burada sergilemiş olduğu performansı ile yapımcıların dikkatini çekerek sırasıyla Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı gibi bir dönemin popüler dizilerinde oyuncu olarak yer aldı.

24 Ekim 2008 tarihinde gösterime giren Aşk Tutulması isimli sinema filminde ilk başrollük deneyimi yaşayan Tolgahan Sayışman, filmde Fahriye Evcen ile birlikte oynadı. Yine 2007 yılında başlayıp 2009 yılında sona eren ve izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisinde Mustafa rolüne hayat verdi. Bu dizi ile adını geniş kitlelere duyuran Tolgahan Sayışman, dizinin ardından çok sayıda dizi ve film teklifi aldı. Dizinin bitmesinin ardından aynı yılın Kasım ayında gösterime giren Aşk Geliyorum Demez isimli sinema filminde Bergüzar Korel ile birlikte başrollerde izleyici karşısına çıktı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

2010 yılının Eylül ayında yayın hayatına başlayan ve dört sezon boyunda ekranlara gelen Fox Tv’nin sevilen dizisi Lale Devri’nde Çınar karakteri ile başrollerde yer aldı. Dizide Serenar Sarıkaya, Selen Soyder, Hatice Aslan, Kenan Bal ve Gül Onat gibi ünlü oyuncular ile birlikte oynadı. Dizinin final yapmasının ardından 2014 yılında vizyona giren Sürgün isimli sinema filminde Saadet Işıl Aksoy’ ile birlikte başrolleri paylaıtı. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Kanald’ de yayınlanacak Bir Umut yeter’de Esra Bilgiç’le başrollerde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır.

Ünlü yakışıklı  oyuncu Tolgahan Sayııman 13 şubat 2017 ‘de Almeda Abazi ile Los Angeles’da dünyaevine girdi.

Bir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Tolgahan Sayışman filmleri ve dizileri

2004 – Avrupa Yakası

2006 – Acemi Cadı

2006 – Esir Kalpler

2006 – Maçolar

2007 – Dicle

2007 – 2009 – Elveda Rumeli

2007 – Hepsi1

2008 – Aık Tutulması

2009 – Kavak Yelleri

2009 – Aşk Geliyorum Demez

2010 – 2014 – Lale Devri

2014 – Büyük Sürgün

2015 – Asla Vazgeçmem

2016 – Bizans Oyunları

2017- Siyah ınci

2018-Bir Umut Yeter

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler