Ana SayfaKimdirTereza Maxova Kimdir?

İlgili Postlar

Tereza Maxova Kimdir?

Çek model Tereza Maxova, 31 Ağustos 1971 yılında Çek Cumhuriyetinin Pardubice kentinde dünyaya geldi. Eğitimini 1989 yılında Charles Üniversitesi’nde tamamlayan model, iki yıl hukuk bölümünde eğitim gördü.

Çek Model kariyerinde çok ünlü fotoğrafçılarla çalışmış ve kısa sürede şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı ve uluslararası basında da adını sıkça duyurmaya başladı. Fotoğrafları, takipçi sayısı çok yüksek olan dergilerde yayınlandıktan sonra ünlü markaların reklam yüzü oldu. Yardım severliğiyle bilinen ünlü model kimsesiz çocuklar için bir vakıf kurdu.

1997 Yılında kimsesiz çocuklar yararına kendi adını verdiği Tereza Maxova Vakfı’nı kuran model, kimsesiz çocuklar için 130 milyon kron bağış toplamayı başarak bu alanda iyi bir sosyal sorumluluk projesini de yürütmeyi başardı.


Bugün Doğan Ünlüler

İlk Evlilik

2000 Yılında Frederik Fetterlein isimli Danimarkalı tenisçiyle evlenen model, evliliğinden Tobias Joshua Fetterlein adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi. 4  yıl kadar süren evliliğini bitiren ünlü model ardından Burak Öymen’le (Burak Öymen eski CHP genel başkan yardımcı olan Onur Öymen’in oğludur.) tanıştı. Çek model Öymen’le tanıştıktan sonra Prag’a taşınmış ve bir kez daha anne oldu. İsmini değiştirerek Mina ismini alan model, Türkiye’ye oldukça alıştı. İkili uzunca süren beraberliğinin ardından Ekim 2016’da Didim’de dünya evine girdi ve model ikinci evliliği için de imza attı. Şu anda Türkiye’de yaşayan model, eşi Burak Öymen ile mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler