Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTatlım Tatlım Filmi Vizyona Giriyor

İlgili Postlar

Tatlım Tatlım Filmi Vizyona Giriyor

Başrollerinde Şebnem Bozoklu gibi çok önemli oyuncularını yer aldığı Tatlım Tatlım filmi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Mart ayında vizyona girmesi beklenen filmde, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan olurken Yılmaz Erdoğan’ın oyunculara koyduğu önemli bir kural bugünün gündemi oldu. Oyuncular için en önemli ve heyecan verici olaylardan bir tanesi çekimi biten filmlerin baştan sonra tekrar izlenmesi olurken Yılmaz Erdoğan’ın bu konuda kesin bir kararının olduğu öğrenildi. Vizyon tarihine kadar hiçbir oyuncunun filmi izlemesine izin vermeyen usta, bu bakımdan oyuncuları da terletiyor.

Bozoklu’dan Önemli Açıklamalar

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Şebnem Bozoklu, Tatlım Tatlım filminde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu ayrıca Yılmaz Erdoğan’ın kendisine filmi izletmemesi nedeniyle de oldukça meraklandığını söyledi. 17 Mart tarihi itibariyle vizyonda olacak film oyuncuların da ilk defa filmi tamamen izlemesini sağlayacak.

Daha önce Haybeden Gerçeküstü Aşk Oyunu ile dikkat çeken Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın bu oyundan uyarlama olarak filmi sinemaya aktardığı Tatlım Tatlım filminde yine komedinin ve eğlenceli bir yapılan yapımın ortaya çıktığı tahmin ediliyor.

Özel bir radyo programında film ile ilgili açıklamalar yapan Şebnem Bozoklu, seyahat etmenin kendisi için büyük sorun olduğunu söyledi. Oyunculuk için bunun kendisine farklı bir deneyim kattığını ve bu nedenle yolculukları sorun etmediğini belirtti. Küçük yaştan itibaren sektörde yer aldığını belirten Şebnem Bozoklu özellikle son projesi ile birlikte oldukça heyecanlı anlar yaşadığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler