Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Tatlı Şeyler" yakında vizyonda

İlgili Postlar

“Tatlı Şeyler” yakında vizyonda

Bugünlerde adından sıkça bahsettiren yerli yapım bir Komedi filmi: “Tatlı Şeyler”. Gündemde film kadar kendisinden bahsettiren iki kişi daha var. Bu isimlerse: Cem Özer ve Uğur Uludağ. “Tatlı Şeyler” filminin ramazan bayramında, 23 Haziran tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Tatlı Şeyler de İstanbul’dan Dalyan’a uzanan yol hikayesi boyunca; Cem Özer ve Uğur Uludağ’ın filmdeki karakterleri gereği kadın kıyafetleri giydiler. Hem kıyafetleri hem de davranışlarıyla film vizyona girmeden adlarından sıkça bahsettiriyorlar.

Filmin konusu

Uğur Uludağ’ın yazıp yönettiği komedi filminin başrollerinde Cem Özer ve İlhan Şeşen yer alıyor. İki modacı arkadaş; defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkmaları sırasında, arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren, yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de onları kovalayan mafya ile birlikte belalı bir şekilde değişecektir. Sürprizlerle dolu “Tatlı Şeyler” seyirciyi de komik, heyecanlı ve duygusal bir yol hikâyesinin içine sürükler.

Filmin oyuncuları

Filmin oyuncuları: Cem Özer ve Uğur Uludağ’ın yanı sıra İlhan Şeşen, Cem Uçan, Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş’tır.

Cem Özer gözünden “Tatlı Şeyler”

Filmde feminen karakter ‘Modacı Ercan’ı canlandıran Özer, son olarak ‘O Hayat Benim’ dizisinde mafya karakteri olan ‘Kenan’ı canlandırıyordu. Özer, katıldığı bir TV programında mafyadan, feminen bir karaktere geçiş yaptığını anlatarak, “Bizim sektörde genellikle talebe göre arz gerçekleşiyor, oyuncular hep aynı karakterleri canlandırıyor. Oyuncular risk almalı, biz de bu filmde risk alarak, arza göre talep yaratmaya çalıştık. Güzel tepkiler alıyoruz, umarım başarılı olmuşuzdur” dedi. Cem Özer mafya adam karakterinden modacı bir karaktere dönüştüğünü ve bu durumun da sektörde bu risk almak olarak değerlendirildiğini anlatıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler