Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Yeni Albümü İle 32 Milyon Kazandı!

İlgili Postlar

Tarkan Yeni Albümü İle 32 Milyon Kazandı!

Yedi yıl aradan sonra özellikle yeni bir albüm ile sevenleriyle buluşan Tarkan yeni albümü ile büyük hasreti bitirdi. Özellikle 10 adını verdiği yeni albümünde çok sevilen farklı şarkılara yer veren Tarkan, dinleyicilerden tam not almayı başardı. Özel bir dijital müzik platformu ile yapılan anlaşmalar gereği sadece internet üzerinden başlangıç aşaması itibariyle yayınlanan ve dinleyicilere sunulan şarkılar, kısa süre içerisinde ciddi bir ilgi gördü ve böylece Tarkan’ın daha fazla para kazanmasını sağladı.

Tarkan Yeni Albümü Ne Kadar Sattı?

Tarkan’ın yeni albümü sonrasında yapılan araştırmalarda, özellikle 20 günlük bir süreç içerisinde 32.2 milyon lira gibi yüksek bir rakamın kazanıldığını da gösterdi. Özellikle 20 günlük süreç içerisinde 330 bin adet CD satışı yapmayı başaran Tarkan, CD satmıyor şeklindeki son dönemlerdeki en büyük eleştirilere de en iyi yanıtı vermiş oldu.

Konser, online müzik satışları ve çeşitli sponsorluk anlaşmaları dahilinde Tarkan’ın daha fazla bir gelir elde ettiği de net bir şekilde görülüyor. Öyle ki dijital müzik platformu ile anlaşma yaptığı bilinen Tarkan, sadece bu anlaşmadan 12 milyar lira gibi yüksek bir gelir elde etmeyi başarmıştı. Aynı zamanda Tarkan’ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği ve önümüzdeki günlerde devam edecek olan konserlerinde de yine aynı dijital müzik platformu sponsor olarak yer alıyor. Bu bakımdan Tarkan anlaşmaların yanı sıra konserlerinden de yine yüksek ücretler kazanmayı başardı.

1 Temmuz’da başlayan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 7 konser verecek olan Tarkan’ın son konseri 10 Temmuz gecesinde yapılacak. Bu konser ile birlikte sevenlerine başlangıç aşaması itibariyle veda etmiş olacak Tarkan’ın yaz dönemi boyunca farklı yerlerde de konserlerine devam etmesi bekleniyor. Fakat bugüne kadar yapılan açıklamalarda konserlerin devamı için net bilgiler paylaşılmamış durumda.

Her konserini kapalı gişe yapmayı başaran Tarkan, ortalama 6 bin kişiye şarkılarını söylüyor. Bilet fiyatlarının 82 lira ile 605 lira arasında değiştiği konserlerde, sadece bir konserden dahi Tarkan’ın yüksek ücretler kazandığı net bir şekilde görülebiliyor. Uzun bir aradan sonra yeni albüm çalışması ile dikkat çeken Tarkan, bu ara nedeniyle daha büyük bir özlem yaratmış durumda. Bu durum da yine satışlara etki yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler