Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Konseri İzleyenleri Büyüledi!

İlgili Postlar

Tarkan Konseri İzleyenleri Büyüledi!

Yeni çıkardığı albümü ile son dönemlerde müzik listelerini kasıp kavuran ve en çok konuşulan sanatçı olmayı başaran Tarkan, Harbiye’de unutulmaz bir konser verdi.

Yeni albümü sonrasında 7 konserlik bir açıkhava maratonuna gireceği belirtilen Tarkan, bu haberin duyulması ile birlikte Türkiye’de büyük bir beklenti yaratmıştı. Özellikle bu konser serisi kapsamında ilk konserine Harbiye’de çıkan Tarkan, açık havayı dolduran binlerce seveni ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

Albümü Çok Sevildi

Özellikle 15 Haziran’da çıkardığı yeni albümü ile beğenilen ve yine yazın en çok dinlenen şarkıcılarından birisi olacağını gösteren Tarkan, gece boyunca yeni albümünden “Yolla”, “Kedi Gibi”, “Çay Simit”, “Çok Ağladım” adlı şarkıları seslendirdi.

Çıkış Şarkısı Yolla Oldu

Albümünün çıkış şarkısı olan ve en çok ön plana çıkarılan şarkı olarak dikkat çeken Yolla, Tarkan’ın Harbiye konserindeki ilk şarkısı oldu. Bu şarkı eşliğinde sahneye çıkan ve çok sevilen dansıyla keyifli bir konser başlangıcı yapan Tarkan, binlerce izleyene de keyifli anlar yaşattı. özellikle enerjisi ve geniş repartuarı ile izleyenlerin sıkılmadan keyifli bir konser yaşamasını sağlayan Tarkan neden yıldız olarak gösterildiğini de net bir şekilde kanıtladı.

Yeni Albümün Hikayesi Ne?

Konserinde yeni albümünün hikayesini de anlatan Tarkan, 4 yıldan beri bu albüm için çalıştığını söyledi. Özellikle Tarkan’ın yeni albümün tutulmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirmesi konseri izleyenler tarafından alkışlarla karşılandı. Tarkan’ın böylesine tepki alması, sanatçının duygulanmasına neden oldu. Tarkan bu Alkışlar ve sevgi gösterilerini üzerine “Ben şarkı söylemek için yaratılmışım. Beni çok sevin, çünkü ben de sizi çok seviyorum, çok” dedi.

Ünlüler Akın Etti

Tarkan’ın konserinde en dikkat çeken detaylardan birisi ise pek çok ünlü ismin konsere akın etmesi oldu. Neslihan Sabancı, Çağla Şikel, Selçuk Yöntem, Fulya Terim, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Merve Terim, Demet Şener gibi ünlü isimler, Tarkan’ı canlı dinlemek için Harbiye’deydi. Yeni tarzıyla dikkat çeken Selçuk Yöntem, geceye sarışın bir kadın ile katıldı. Gecede kendisine eşlik eden arkadaşını magazinleri tanıştırmayan Selçuk Yöntem, özellikle Tarkan ve konseri üzerinde durdu. Yöntem, tüm dünya tarafından Tarkan’ın tanındığını ve yeni albümüyle de neden bu kadar çok başarılı olduğunu sanatçının net bir şekilde gösterdiğini söyledi.

Tarkan Şarkılarıyla Coşturmaya Devam Edecek

Tarkan için yapılan basın açıklamaları da hak konserlerin devam edeceği belirtilirken 4 Temmuz, 5 Temmuz, 8 Temmuz, 9 Temmuz ve 10 Temmuz tarihlerinde Tarkan’ın farklı alanlarda konserde konser vereceği belirtildi. Özel şirketlerin katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonlarda özellikle Tarkan’ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluşmaya devam edeceği ifade edildi. Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Tarkan özellikle yeni albümüne ve gösterilen konserlerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu tekrar tekrar dile getirdi. Tarkan’ın önümüzdeki günlerdeki konserlerinin de yine büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler