Ana SayfaÜnlülerTarkan baba oluyor! Eşi kaç aylık hamile?

İlgili Postlar

Tarkan baba oluyor! Eşi kaç aylık hamile?

“Çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz.” diyen Tarkan’dan müjdeli haber geldi. Megastar Tarkan’ın eşi Pınar Dilek, iki buçuk aylık hamile. Detaylar haberimizde…

Megastar Tarkan baba oluyor!

Yeni albümü ile uzun süre gündemden düşmeyen Megastar Tarkan’dan müjdeli haber. Tarkan baba oluyor!

Müjdeli haber, magazin programında verildi

Harbiye Açıkhava Sahnesi konser maratonunun ikinci ayağını geçtiğimiz cumartesi günü sonlandıran Tarkan’ın baba olacağının müjdesi, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında verildi. Program sunucuları, Tarkan’ın eşi Pınar Dilek’in iki buçuk aylık hamile olduğunu iddia etti.

Tarkan, çok istediklerini söylemişti

Tarkan, geçtiğimiz aylarda eşinin hamile olduğu haberleri hakkında açıklama yaparken, “Eşim yazıldığı gibi hamile değil. Pınar yemekleri çok güzel yapıyor. Evde birlikte çok güzel yemekler yapıyoruz. Bu yüzden ikimizde biraz kilo aldık. Ama bir çocuğumuzun olmasını tabii ki çok istiyoruz.” diye konuşmuştu.

Tarkan, müjdeyi ne zaman verecek?

Baba olacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşen Tarkan, henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı. Sevenler, merakla Tarkan’dan gelecek açıklamayı bekliyor.

Tarkan kimdir?

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler