Ana SayfaDizilerSurvivor'da Yeni Bir Ceza Oyunu Daha!

İlgili Postlar

Survivor’da Yeni Bir Ceza Oyunu Daha!

Dün akşam TV8 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanan Survivor 2017’de oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz dönemlerde Survivor’da özellikle ceza oyunlarının oynanacağı net bir şekilde belirtilirken Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklama ile birlikte önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir ceza oyununun daha oynanacağını söyledi. Üstelik bu sefer sürpriz bir şekilde ceza oyununun cezası da şimdiden paylaşıldı.

Ceza Oyununda Ceza Ne Olacak?

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda ceza oyununu kaybeden tarafın bir sonraki dokunulmazlık oyunlarına -1 ile başlayacağı ve bu nedenle karşı takıma karşı büyük bir dezavantaj yaşayacağı belirtildi. Yapılan bu açıklama sonrasında ünlüler takımı ve gönüllüler takımında kısa süreli bir şok yaşanırken, yarışmacılar oldukça zorlanmaya başladığı bir dönemde bu ceza oyunu nedeniyle çok daha zorlu bir süreç yaşayacak.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama sonrasında gözler Survivor ceza oyunu çevrilmiş durumda. Bu hafta içerisinde yayınlanacak yeni bölümleri ile birlikte ekranlara girecek olan Survivor ceza oyununda yine yarışmacılar zorlanacak. Daha önce oynanan ceza oyunlarından özellikle iki takım yarışmacıları psikolojik açıdan oldukça zorlanmıştı. Kaybeden tarafın çeşitli imkanlardan yoksun kalacak olması ve aynı zamanda dokunulmazlık oyunlarında yarışlara geride başlaması, Survivor ceza oyunlarını çok daha kritik bir hale getiriyor. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde oynanacak yarışlarda iki takımın da var gücüyle yarışlara asılması ve çok ciddi bir rekabetin yaşanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler