Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Tuğçe'den meydan okuma: "Hepsinden daha erkeğim"

İlgili Postlar

Survivor’da Tuğçe’den meydan okuma: “Hepsinden daha erkeğim”

Survivor’da olaylar devam hız kesmeden devam ediyor. Bu defa, gönüllüler takımında hareketli anlar yaşandı. Gece boyu yağan yağmur nedeni ile zor anlar yaşayan gönüllüler takımından Tuğçe, erkek takım arkadaşlarına meydan okudu ve “Hepsinden daha erkeğim” dedi. Detaylar haberimizde…

Zorlu ada şartları ile mücadele eden Survivor 2017 yarışmacılarının sinirleri iyiden iyiye yıprandı. Her geçen gün daha çok zorlanmaya başlayan yarışmacılar, en ufak bir kıvılcımda birbirlerine giriyorlar.

Gönüllüler takımı, Survivor adasında bütün gece hız kesmeden şiddetli yağan yağmur nedeni ile zor anlar yaşadı. Yarışmacılardan Tuğçe, erkeklerin barakayı düzgün yapamadığını ve bu nedenle bütün gece ıslandıklarını söyleyerek isyan etti. Erkeklere meydan okuyan Tuğçe, “Ben hepsinden daha erkeğim” diyerek isyan etti.

Gece boyu şiddetli yağan yağmurdan ünlüler takımı da etkilendi. Ünlüler takımından Furkan Kızılay, yağmurun gece boyunca hiç durmadığını ifade ederken Survivor adasına geldiğinden beri ilk kez bütün gece boyunca hiç uyumadığını belirtti.

Survivor yarışması,zorlu ada şartları ve açlık nedeni ile her geçen gün yarışmacıları daha da zorluyor.

Tuğçe Melis Demir kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler