Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Sema, oğlu için isyan etti!

İlgili Postlar

Survivor’da Sema, oğlu için isyan etti!

Survivor’da oynanan iletişim ödülü sonrası gergin anlar yaşandı. Ödülü kaybeden ünlüler takımı yarışmacıları, birbirlerini suçladı. Oğlunu görmek için fazla hırs yapan ve bu nedenle oyunu kaybeden Sema, tepkisini “Ben anneyim onlar beni anlayamaz.” sözleri ile gösterdi. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının heyecan dolu yarışma programı Survivor’da oynanan iletişim ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Kaybeden taraf olan ünlüler takımı, yenilginin stresi ile birbirlerini suçladı.

Ünlüler takımından Sema Apak, oyunu kazanabilmek için gereğinden fazla hırs yaptı. Bu hırs, Sema’nın elinin ayağına dolanmasına neden oldu. Takım arkadaşları Sema’nın bu kadar hırs yapmasına anlam veremeyince Sema, “Ben anneyim onlar beni anlayamaz.” dedi.

Oğluna karşı olan düşkünlüğünü anlatan Sema Apak, “Arkada hamakta sallanırken çocuğumu çaldılar diye ortalığı birbirine katan bir anneyim ben. Pazara gittiğimde ayakkabı bağcığıyla oğlunu kendine bağlayan bir anneyim. O yüzden saçma gelmesi normal. Onlar böyle düşünmeyebilir ama gerçekten çok ihtiyacım vardı.” diye konuştu.

Survivor’da oynanan iletişim ödülünün kazananı gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı ise, yenilginin üzüntüsünü yaşadı.

Sema Apak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler