Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Sabriye ve Serhat birbirine girdi!

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye ve Serhat birbirine girdi!

Survivor’da yine gergin anlar yaşandı. Konsey çıkışında Serhat, Sabriye ve Adem ile tartıştı. Tansiyonların bir anda gerildiği tartışmada Adem ile birlikte üstlerine yürümek isteyen Serhat’a ağır sözler etti: “Bırakın küçük enişteyi” Detaylar haberimizde…

Gün geçmiyor ki Survivor 2017’de yeni bir olay yaşanmasın. Dün akşamki ada konseyi çıkışı, yine gergin anlar yaşandı. Ünlüler takımından Serhat, takım arkadaşları Adem ve Sabriye ile tartıştı. Sık sık sorun yaşayan Sabriye ve Serhat, yine birbirine girdi. Dün akşama damgasını vuran, Serhat ile tartışan Sabriye’nin “Bırakın küçük enişteyi” şeklindeki ağır sözleri oldu.

Tv 8 ekranlarının heyecan dolu yarışma programı Survivor 2017’de oynanan sembol oyununda nefesler tutulmuştu. Oyunda sona kalan ünlüler takımından Serhat ve Adem’in yarıştığı sırada Sabriye’nin Adem’i desteklemesi Serhat’ı öfkelendirdi. Serhat, bunun üzerine arkadaşları ile birlikte eleme konseyinde Sabriye’yi eleme adayı olarak gösterdi. Serhat, bunun yanı sıra dokunulmazlık sembolünü de alması ile birlikte Serhat’ı da eleme potasına gönderdi.

Sabriye ve Adem, bu duruma çok sinirlendi ve konsey çıkışında Serhat ile gerginlik yaşadı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Sabriye, Serhat’a ağır sözler etmeye başladı. Sabriye’nin sözleri karşısında iyice sinirlenen Serhat, Sabriye’nin üstüne yürümeye kalktı. Fakat, arkadaşları Serhat’ı tutarak engelledi. Sabriye, bu sırada “Boğa falan dinlemem, basarım tekmeyi!” deyip tekme atma hareketi yaptı.

Gerginliği tavan yaptığı sırada Sabriye’nin ettiği sözler karşısında iyiden iyiye öfkelenen Serhat, Sabriye ve Adem’in üzerine yürümek isteyince gerginlik daha da arttı. Sabriye, üstlerine yürüyünce Serhat’ı tutanlara “Bırakın küçük enişteyi gelsin” dedi. Sabriye’nin sınırını aşan sözleri, Serhat’ı çileden çıkardı.

Survior’da gün geçtikçe yarışmacılar zorlu ada şartları ve açlıkla mücadele etmekte zorlanmaya başladı. Artık, sinirleri iyice gerildi.

Sabriye Şengül kimdir?

Serhat Akın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler