Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Sabriye, Adem'in gitmeyeceği ödülü reddetti!

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye, Adem’in gitmeyeceği ödülü reddetti!

Sembol oyununu kazanan Furkan, ödüle götüreceği üç ismi seçti. Bu isimlerin arasında Sabriye de vardı. Ancak, Sabriye aç olmasına rağmen Adem gitmeyeceği için “Adem yoksa ben de yokum.” dedi ve ödülü reddetti. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının heyecan solu yarışma programı Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde sembol oyunu oynandı. Oyunun kazananı mor odaya gidip ödülüne kavuştu, bunun yanı sıra birleşme partisine kadar elenmeme garantisi kazandı.

Kazanan Furkan ve Tuğçe oldu

Kıran kırana mücadele edilen sembol oyununun kazananı ünlüler takımından Furkan Kızılay, gönüllüler takımından ise Tuğçe oldu.

Furkan, İlhan Mansız, Sema ve Sabriye dedi

Kazanan yarışmacılar, yanlarında götürecekleri üç takım arkadaşlarını seçti. Ünlüler takımından Furkan, ödüle giderken yanında gelmesi için İlhan Mansız, Sema ve Sabriye’yi seçti. Ancak, Sabriye ödülü reddetti.

Adem yoksa ben de yokum

Karnı aç olmasına rağmen büyük bir fedakarlık örneği sergileyen Sabriye Şengül, Adem gelmeyeceği için “Adem yoksa ben de yokum.” dedi ve ödülü reddetti. Adem ve Furkan Sabriye’ye ısrar etseler de Sabriye “Biz oraya gitmeyi Adem’le hayal etmiştik” diyerek Furkan’a teşekkür etti ve tüm ısraralara rağmen ödüle gitmeyi reddetti.

İstemiyorsa kendi bilir

Ödül teklifini reddeden Sabriye’nin yanıtına ilk olarak şaşıran Furkan, biraz ısrar etti fakat sonunda “Kendi bilir” dedi. Furkan, ödüle Sabriye’nin yerine Pınar’ı götürmeyi tercih etti.

Furkan Kızılay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler