Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Elendi? İşte Çeyrek Finalistler!

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi? İşte Çeyrek Finalistler!

Survivor’da dün akşam yeni bölüm ekranlara getirildi. Özellikle iddialı yarışmacıların kalması ile birlikte oldukça kritik geçen Survivor eleme gecesi sonrasında adadan elenen isim belli oldu.

Hangi İsim Elendi?

Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında, dokunulmazlık kazanan oyuncu Serhat Akın oldu. Böylece elenmesi için öne çıkan iki isim Ogeday ve İlhan Mansız olarak belirlendi. İki isim arasında yapılan karşılaştırma sonrasında halktan daha düşük oy aldığı görülen İlhan Mansız dün akşam itibariyle adaya veda etti.

Özellikle adaya geldiği ilk günden itibaren yarışmanın favorilerinden birisi olarak görülen İlhan Mansız’ın elenmesi büyük bir sürpriz yarattı. Yarışmacılardan Adem, Sema ve Serhat Akın dokunulmazlık kazanması nedeniyle eleme potasından kurtuldu ve Ogeday ve İlhan Mansız arasında oylama yapıldı.

Yapılan oylama sonrasında özellikle İlhan Mansız’ın elenmesi Ogeday’ın çok güçlü bir oy potansiyeli olduğu ortaya çıktı. Dün akşam yapılan ada konseyi sonrasında özellikle Kıbrıs bileti alan 4 yarışmacı belli oldu. Dün akşam sonrasında özellikle İlhan Mansız’ın elenmesi ile birlikte Kıbrıs bileti almaya hak kazanan 4 isim Serhat Akın, Adem, Ogeday ve Sema olarak belirlendi. Bu yarışmacılar özellikle Kıbrıs’a hareket etmeden bir gün önce adada yeni bir oyun daha oynanacak ve bu oyunun sonucuna göre yarı finale çıkan isimler belli olacak. Fakat yarışmadan elenecek ilk isim Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak oylama sonrasında belli olacak ve Kıbrıs’ta ilk veda yaşanacak.

Adaya Veda Edecekler

Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde yarışmacılar adaya veda edecek. Özellikle 5 aydan beri kaldıkları Survivor adasında yaptıkları her şeyi yakarak yıkacak olan yarışmacılar, adaya son kez bakacaklar ve ardından adaya veda ederek Kuzey Kıbrıs yolunu tutacak. Survivor için bu akşam yayınlanacak yeni bölüm hakkında paylaşılan fragman da yaşanacaklar için önemli bilgiler sunuyor. Survivor 2017 127. bölüm tanıtımı ise şöyle;

Sema Oynayacak

Kıbrıs finalini çok önceden garantilemesine rağmen Dominik Adası’nda oynanacak son oyunda, Sema da yarışmaya dahil olacak. Bu bakımdan yarışmanın en güçlü yarışmacılarına karşı mücadele verecek Sema’nın bu konuda nasıl bir performans sergileyeceği de oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler