Ana SayfaDizilerSurvivor’da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor’da eleme yapıldı. Özellikle geçtiğimiz hafta sonunda yapılan halk oylaması ile birlikte tüm yarışmacılara halk desteği sağlanmıştı. Yapılan oylamanın son oylama olacağı duyulurken, bu oylama sonrasında tüm yarışmacıların halk tarafından ne kadar çok destek aldığı da belli oldu. Özellikle önümüzdeki dönemlerde yapılacak elemelerde, bu oyların geçerli olacak olması yarışmayı daha da kritik bir hale getirdi. Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda özellikle Survivor’ın hızlı eleme dönemine girdiği ve önümüzdeki günlerde yapılacak elemelerde de geçtiğimiz haftaki halk oylaması sonuçlarının geçerli olduğu ifade edildi.

Dün Akşam Ne Oldu?

Dün akşam yapılan eleme gecesinde adaya veda eden isim Furkan Kızılay oldu. İlhan Mansız ve Sabriye ile zorlu bir potaya çıkamayan Furkan Kızılay, bu potadan kurtulmayı başaramadı. Zorlu eleme gecesinde adadan elendiği duyurulan Furkan Kızılay, yarışmaya Kıbrıs finalleri öncesinde veda etmek durumda kaldı.

Finale Gidecek Deniyordu

Performansıyla herkesin oldukça beğendiği ve favori olarak gösterdiği isimlerden birisi olan Furkan Kızılay’ın elenmesi, aynı zamanda Survivor’daki dengeleri değiştirecek. Öyle ki özellikle erkekler arasında finale gideceği kesin olarak görülen Furkan Kızılay’ın elenmesi farklı isimlerin ön plana çıkmasını sağlayacak.

Elendiği duyurulduktan sonra özellikle üzüntüsünü gizleyemeyen Furkan Kızılay, yaptığı veda konuşması ile Survivor’daki yaşantısına da veda etmek durumunda kaldı. Furkan Kızılay’ın önümüzdeki günlerde Survivor Panorama programına konuk olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler