Ana SayfaDizilerSurvivor’da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi?

Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımının oyunun kaybetmesiyle birlikte eleme potasına çıkan tüm isimler ünlüler takımından olurken yapılan halk oylaması sonrasında adaya veda eden isim Şahika oldu.

Adı Hep Yazıldı

Adaya geldiği ilk günden itibaren özellikle ünlüler takımının oyunları kaybetmesinin ardından da en çok adı söylenen isimlerden bir tanesi Şahika olmuştu. Özellikle bugüne kadarki süreç içerisinde halk oylamasında yüksek oy alarak elenmekten kurtulan Şahika’nın dün akşamki eleme potasından kurtulması mümkün olmadı.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda en düşük oyu alan ismin Şahika olduğu ve adaya veda eden ismin bu hafta itibariyle Şahika olarak belirlendiği belirtildi. Bu açıklama yapıldıktan sonra Şahika büyük bir hayal kırıklığına uğrarken, özellikle eleme potasındaki diğer isimler Sema ve Sabriye elenmekten kurtuldu. Ünlüler takımı için yapılan bu eleme gecesi sonrasında takımdan bir isim daha elendi ve adada sadece iki kadın yarışmacı kaldı.

Ünlüler Takımı Zorlanacak

Özellikle diğer takımdaki kadın sayısının fazla olması ünlüler takımının kadınlar noktasında zayıf kalmasına sebebiyet verebilir. Bu bakımdan önümüzdeki haftadan itibaren oynanacak yarışlarda Ünlüler takımının kadınlar konusunda geri planda kalması ve yarışmaları alamaması da söz konusu. Bu açıdan değişen dengeler ile Survivor’da nelerin yaşanacağı ve yeni hafta itibariyle Survivor’dan nelerin olacağı oldukça merak ediliyor.

Özellikle finalin yaklaştığı dönemlerde ünlüler takımının böylesine bir dezavantaja sahip olması ünlüler takımındaki bulunan tüm yarışmacıların da final konusunda dezavantaj yaşanmasına neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler