Ana SayfaDizilerSurvivor'da Justin Bieber Konserine Kim Gitti?

İlgili Postlar

Survivor’da Justin Bieber Konserine Kim Gitti?

Survivor’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Gönüllüler ile ünlüler takımının karşı karşıya geldiği ödül oyununda kritik bir yarışma oynandı.

Ödül oyununun ödülü Acun Ilıcalı tarafından açıklandıktan sonra özellikle gönüllüler takımı çok daha istekli göründü. Justin Bieber konserine katılacak olan taraf üstelik konseri en ön sıradan izleme şansına sahip olacaktı. Açıklanan ödül sonrasında iki takım da hırslı bir şekilde oyuna başlarken oyunun başından sonuna kadar etkin olan taraf, gönüllüler takımı oldu ve gönüllüler takımı ünlüler takımına karşı galip gelmeyi başardı.

Justin Bieber Konserine Kim Gitti?

Bu galibiyet ile birlikte konsere gitmeye hak kazanan taraf gönüllüler grubu oldu. Konser anları da ekranına getirilirken, konseri en önden izleme fırsatı elde eden gönüllüler takımının oldukça eğlenceli vakit geçirdiği görüldü. Ödül oyununun kaybedilmesinin ardından ise özellikle ünlüler takımında derin bir üzüntü yaşandı.

Yarışmacılardan Sabriye’nin tam bir Justin Bieber hayranı olduğu ve hayatında ilk defa karşısına çıkan fırsatı değerlendirmek istediği öğrenildi. Fakat ünlüler takımının oyunu kaybetmesiyle birlikte konsere gidemeyen Sabriye, adaya döndükten sonra büyük bir üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacıyı arkadaşları sakinleştirirken Sabriye’nin hüngür hüngür ağladığı ekranlara getirildi.

Yarışma sırasında özellikle Sabriye ile Serhat arasında yaşanan sert tartışmalar da dikkat çekmişti. Sabriye’nin oyunlarda başarılı olamamasına tepki gösteren Serhat, kısa süreli bir tartışma yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler