Ana SayfaDizilerSurvivor'da Final Yarışmacıları Belli Oldu.

İlgili Postlar

Survivor’da Final Yarışmacıları Belli Oldu.

Survivor’da final heyecanı dün akşam yaşandı. Survivor’da final bölümü için ekranlara getirilen yeni bölümde özellikle Serhat Akın, Ogeday ve Adem arasında halk oylaması yapıldı. Gece boyunca devam eden halk oylaması sonuçları ile birlikte yarışmaya devam edecek iki isim belirlenirken, bir isim hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Survivor’da Final Hangi Yarışmacılar Arasında Geçecek?

Survivor’da final bölümü sonunda yapılan açıklamalardan özellikle halk oylamasına göre en düşük oyu alan ismin Serhat Akın olduğu belirtildi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte Serhat Akın’ın yarışmadan elendiği kesinleşti. Bu sonuçlar ile birlikte Survivor 2017’nin finalinin Adem ile Ogeday arasında geçeceği ortaya çıktı.

Özellikle yarışmanın ilk günlerinden itibaren yüksek performansıyla dikkat çeken ve gönüllüler takımını tek başına saklayarak finale kadar gelmeyi Başaran Ogeday şu anda yarışmanın favorisi olarak görülüyor. Ünlüler takımında favoriler arasında olmasına rağmen çok fazla şans verilmeyen Adem’in finale kadar yükselmesi ise oldukça sürpriz yarattı. Özellikle İlhan Mansız ve Serhat Akın’dan birinin finale kalması bekleniyordu.

Survivor Finalde 27 Yarışmadan 2 Yarışmacı Kaldı

27 yarışmacı ile başlayan Survivor 2017’de dün akşam itibariyle son iki yarışmacı belirlendi ve böylece finalin adı belli oldu. Ogeday ve Adem arasında yapılacak halk oylaması ile birlikte yarışmayı kazanan isim belli olacak ve böylece Survivor 2017 bu sezon itibariyle sonlanacak.

Survivor’da Final Bu Akşam!

Survivor final bölümü bu akşam ekranlara getirilecek. Serhat Akın’ın elenmesi ile birlikte kritik bir aşamanın daha geride bırakıldığı yarışmada, bu akşam nefesler tutulacak ve birinci olan isim açıklanacak. Adem ve Ogeday’dan birisi büyük ödülü kazanarak Survivor 2017 şampiyonu olarak adını yazdıracak.

Survivor’da Fantastik Dörtlüye Büyük Şok!

Dün akşam yayınlanan final bölümünde özellikle Serhat Akın’ın elenmesi aynı zamanda fantastik dörtlünün yarışmadaki hayallerine veda etmesine neden oldu. İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın ve Sema’dan oluşan fantastik dörtlü Serhat Akın’ın yarışmadan elenmesi ile birlikte sonlandı. Özellikle çok güçlü yarışmacıların yer aldığı bu özel gruptan en az bir ismin finale yükselmesi bekleniyordu. Fakat dünkü yarı final ile birlikte bu durum gerçekleşmedi.

İlhan Mansız’ın Berna’ya Teklifi Herkesi Mest Etti

Dün akşam itibariyle ekranlara getirilen yeni bölümde yarışmanın arka planı ile ilgili önemli görüntüler ekranlara getirildi. Aynı zamanda yarışmacıların adadan ayrılması ile birlikte verdiği röportajlar, yaptığı açıklamalar da yine magazin dünyasında geniş yer buldu.

Geçtiğimiz günlerde TV8’de yayınlanan Survivor Panorama programında Hakan Hatipoğlu tarafından yapılan açıklamalar adadaki ilginç bir konuşmayı da gündeme getirdi. Ünlüler takımı oynanan ödül oyunu sonrasında araba almaya hak kazanırken, özellikle İlhan Mansız özel bir ödül oyununda Porsche için Berna ile karşı karşıya gelmişti. Arabayı kazanabilmek adına finalde Berna ile yarışan İlhan Mansız, bu yarışı kaybetmişti. Bu olay özellikle çok farklı iddialara yol açarken, Hakan Hatipoğlu yarışma öncesinde İlhan Mansız ile Berna arasında yaşanan konuşmaları öğrendiğini söyledi.

Arabayı Teklif Etmiş!

İlhan Mansız’ın yarışma öncesinde Berna’nın yanına gitti ve ona özel bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Bir önceki ödül oyununda araba kazanması nedeniyle ikinci bir arabaya ihtiyacı olmadığını söyleyen İlhan Mansız, bir araba daha kazanması halinde bir önceki kazandığı arabayı Berna’ya vermek istediğini söylediği ve Berna’nın bu duruma çok sevindiği ortaya çıktı. Hakan Hatipoğlu yaptığı açıklamasında bu bilgileri direk Berna’dan aldığını söylerken İlhan Mansız’ın bu cömert tavrı oldukça takdir topladı. İlhan Mansız’ın yarışmayı kazanamaması üzerine ise böyle bir jest yapmasına gerek kalmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler