Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da elenen isim belli oldu. Gönüllüler takımından Erdi elendi!

İlgili Postlar

Survivor’da elenen isim belli oldu. Gönüllüler takımından Erdi elendi!

Survivor 2017 yarışmasında haftanın eleneni belli oldu. Bu hafta eleme potasına giren Sabriye, Adem, Berna ve Erdi’den SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Erdi oldu. Erdi, tüm yarışmacılarla helalleşip adadan ayrıldı. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’da haftanın elenen ismi belli oldu. Eleme potasına ünlüler takımından Sabriye ve Adem, gönüllüler takımından Berna ve Erdi girmişti.

Erdi veda etti

Eleme potasına giren yarışmacılar arasında yapılan SMS oylamasının sonucunda elenen isim, yarışmanın en renkli isimlerinden Erdi oldu. Erdi, Survivor’a ve hayallerine veda etti.

Erdi’den duygusal veda

SMS oylaması sonucunda Survivor’dan elenen Erdi, yarışmaya bir şiirle veda etti. Takım arkadaşları ile tek tek helalleşen ve diğer takım yarışmacılarından da helallik isteyen Erdi, duygusal bir veda ile adadan ayrıldı.

Eleme potasına giren Sabriye ve Adem’in durumu merak konusu olmuştu

Ünlüler takımından Sabriye Şengül, takım arkadaşlarının oyları ile eleme potasına girmişti. Sembol oyununu kazanan Serhat, Adem’in ismini vererek eleme potasına ismini yazdırmıştı. Yarışmaya kimin veda edeceği merak konusu olmuşken, Erdi’nin vedası Sabriye ve Adem hayranlarına rahat bir nefes aldırdı.

En iyi anlaşan ikili

Ünlüler takımından Sabriye ve Adem, takımın birbiri ile en iyi anlaşan ikilisi. Diğer takım arkadaşları ile araları pek iyi olmayan Sabriye ve Adem, adada sürekli beraber hareket ediyor, her şeyi birlikte yapıyorlar.

Erdi Ünver kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler