Ana SayfaDizilerSurvivor’da Adem’den İlhan’a Beklenmedik Sözler

İlgili Postlar

Survivor’da Adem’den İlhan’a Beklenmedik Sözler

Survivor 2017’de dün oldukça zorlu bir ceza oyunu oynandı. Ceza oyunu sırasında iki takım yarışmacılarının da oldukça zorlandığı gözlerden kaçmazken Survivor Adem ile İlhan Mansız arasında yaşanan diyaloglar ekranlarda oldukça ilginç görüntülerin yer almasını sağladı. Özellikle ada hayatının başladığı ilk günden itibaren iki yarışmacının birbirine karşı soğuk ve mesafeli davranması adada gruplaşmaları yaşanmasına dahi yol açmıştı.

Fakat Dün akşam oynanan ceza oyunundan Mansız çok iyi bir performans sergilerken özellikle performansı Adem’in dikkatini çekti. İlhan Mansız’ın 41 yaşında olmasına rağmen son derece sportif ve dinamik olması Adem tarafından övgüyle bahsedilirken Adem’e İlhan Mansız için oldukça ilginç ve beklenmedik açıklamalar yaptı. Adem yarışma sonrasında kenara gelen İlhan Mansız’a 41 yaşında bu farklı ben tamamlayamadım derken bu açıklamaları iki ismin yakınlaşmasını da sağladı. Daha önce ada yaşantısında sık sık tartışmalar ile gündeme gelen iki ismin farklı bir şekilde gündeme gelmesi Survivor programları içinde farklı bir konu oldu.

Adem Ve İlhan Arasında Yaşananlar Konuşuldu

Özellikle Survivor Panorama’da Adem ile İlhan Mansız arasındaki durumun konuşulmasını sağladı. İlhan Mansız’ın performansı sadece Adem’in dikkatini çekmedi. Atletik ve hızlı performansıyla oldukça formunda olduğunu gösteren İlhan Mansız takım arkadaşları tarafından da övgüyle bahsedildi. Yarışmanın 2 favori isminden birisi olarak görülen İlhan Mansız ve Adem’i böyle bir diyalog içerisinde olması aynı zamanda yarışmanın son dönemlerinde farklı şekillerde de yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler