Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Adem isyan etti: "Açlıktan ölüyorsunuz!"

İlgili Postlar

Survivor’da Adem isyan etti: “Açlıktan ölüyorsunuz!”

Survivor adasında yine gergin anlar yaşandı. Balık tutan Adem takım arkadaşlarına da ikram etti. Ancak, Serhat, İlhan ve Furkan Adem’in bu jestini geri çevirdi. Balıkları geri getirilen Adem, öfkelendi ve “Açlıktan ölüyorsunuz sizin yaptığınız ayıp.” dedi, isyan etti. Detaylar haberimizde…

Survivor’da günler geçtikçe sinirler iyiden iyiye gerilmeye başladı. Balık tutan Adem, takım arkadaşları ile de paylaşmak istedi. Fakat, İlhan, Serhat ve Furkan Adem’in kendilerine yaptığı jesti geri çevirdi. Adem, “Açlıktan ölüyorsunuz sizin yaptığınız ayıp.” dedi ve isyan etti.

Paylaşmak istemişti, geri çevrildi

Denizden balık tutup ayıklayan, temizleyen ve pişirilmeye hazır olarak takım arkadaşları ile paylaşan Adem, geri tepki ile karşılaştı. İlhan, Serhat ve Furkan Adem’in yemeleri için getirdiği balıkları yemedi. Balıkları kimse kabul etmeyince Furkan Kızılay balıkları alıp Adem Kılıççı’ya geri götürdü.

Adem çok bozuldu

Furkan Kızılay, kimsenin yemek istemediği balıkları alıp Adem’e geri götürdü. Adem, ikram ettiği balıkların geri getirilmesine çok bozuldu. Jestinin geri çevrilmesi karşısında öfkesini yenemeyen Adem Kılıççı, “Şuan sizin yaptığınız ayıp bundan sonra siz de bana ikramda bulunmayın. Açlıktan ölüyorsunuz, kuzu gibi meliyorsunuz hala kalkmışsınız gurur yapıyorsunuz.” sözleri ile isyan etti.

TV 8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’de zaman ilerledikçe yarışmacıların sinirleri iyiden iyiye gerildi. Zorlu ada şartları ve açlığa dayanamayan yarışmacılar, sık sık birbirleri ile polemik yaşıyor.

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler