Ana SayfaDizilerSurvivor Yunanistan yine zirvede!

İlgili Postlar

Survivor Yunanistan yine zirvede!

Türkiye’de reyting rekorları kıran Survivor yarışmasının Yunanistan formatından da reyting haberleri geliyor. Survivor, Yunanistan’da da büyük başarı elde etti. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, ülkede başarısı ile takdir topladı. Detaylar haberimizde…

Başladığı yıldan bu yana her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyerek reyting rekorları kıran Survivor, Yunanistan’da yapılan yarışması ile de reyting rekorları kırmaya başladı.

Programın yapımcısı başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışmanın başarısını rakamlar ile sosyal medya hesabı üzerinden yaptığın paylaşım ile açıkladı.

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Yunanistan’daki Survivor yarışmasının sunucusu ile birlikte çekilmiş olan pozunu paylaşarak altına “Survivor Yunanistan 38 share aldı, bu fantastik sonuçtan dolayı tüm yapım ekibini ve sunucumuz Sakis’i kutluyorum. Seni seviyoruz.” yorumunu yazdı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Türkiye’deki başarısının yanı sıra Yunanistan’da elde ettiği bu başarı, Yunanistan halkı tarafından takdir ile karşılandı. Ilıcalı’nın başarısı, ülke çapında ses getirdi.

Survivor, Türkiye’de de büyük başarı elde etti. İzleyiciler, Survivor yarışmasını reyting sıralamasında rekortmen olmasının sağladı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, Survivor adasında kıyasıya rekabet ediyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler