Ana SayfaKimdirSurvivor Yunanistan Yarışmacısı Spaliaras kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Yunanistan Yarışmacısı Spaliaras kimdir?

Survivor Türkiye yıllardan beri yapılırken Acun Ilıcalı Survivor Yunanistan versiyonunu da sunmaya başladı. Bu versiyonun sunulmaya başlaması ile birlikte tüm dikkatler Yunanistan’a çevrilirken geçtiğimiz günlerde Türkiye ile Yunanistan yarışmacıları arasında yarış yapıldı.


Bugün Doğan Ünlüler

İlk Bölüm Yapıldı

TV8 ekranlarında ilk bölümü geçtiğimiz akşam yayınlanan bölüm dikkat çekerken, Yunanistan yarışmacıları arasında bulunan Spaliaras, fiziği, görünümü ve yarışlardaki performansıyla kısa süre içerisinde dikkat çekti.

Survivor Yunanistan yarışmacılarının Dominik’te ağırlandığı özel programda özellikle Survivor Yunanistan yarışmacıların tanıtımı gerçekleştirildi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan tanıtımlarda Spaliaras’ın Yunanistan’ın kazanovası olarak bilindiğini ve ülkede Spaliaras’ın çok popüler olduğunu söyledi.

Bu açıklamalar sonrasında kısa süre içerisinde dikkat çeken yarışmacı oyunlarda da oldukça yi bir  performans gösterdi. Kuşkusuz TV8’de yayınlanan bu bölümün ardından internet aramalarında en çok aranan isim de Spaliaras  oldu.

Spaliaras Kimdir?

Elde edilen bilgilere göre Survivor’ın Yunanistan yarışmacısı modellik ve oyunculuk yapıyor. Özellikle eksik bir Instagram hesabına sahip olan yarışmacı, paylaştığı fotoğraflar ile tüm ülkede gündem olmayı başarmış durumda. Özellikle paylaştığı fotoğraflarda çıplak vücudunu sergilemekten sakınmayan Spaliaras binlerce beğeni alarak bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da gösteriyor.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde de yine benzer görüntüler gösterilirken, Spaliaras en dikkat çeken yarışmacılardan birisi olarak Türkiye’nin bugünkü gündemini oluşturdu. Survivor’da Yunanistan ile Türkiye yarışmacıları arasında yapılacak yarışın ikinci bölümü bu akşam ekranlara getirilecek ve Spaliaras yeniden ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler