Ana SayfaÜnlülerSurvivor Yiğit'in Eşini Görenler Annesi Sandı

İlgili Postlar

Survivor Yiğit’in Eşini Görenler Annesi Sandı

Survivor 2017’de iddialı yarışmacılardan olan Yiğit adaya erken  veda etti . Yiğit eşiyle birlikte ınstagram hesabından paylaştığı fotoğrafı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Survivor’daki   macerasını 4. haftada tamamlayan Yiğit İzik’in eşiyle çekildiği fotoğrafa yorum yağdı.

Survivor Yiğit'in Eşini Görenler Annesi Sandı

YİĞİT’İN EŞİNİ GÖRENLER ANNESİ SANDI

Survivor’dan elenmesinden sonra mankenlik mesleğine geri  dönen Yiğit, eşiyle Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Paylaşımı görenler, Yiğit’in eşini, annesi sandı. Yakışıklılığıyla dikkat çeken  Yiğit sosyal medya hesabından eşiyle fotoğraf paylaştı. Yiğit’in eşini görenler gözlerine inanamadı, “annen gibi duruyor” yorumları sosyal medyayı salladı . Olumsuz yorumlarin gelmesi üzerine fotoğrafı yorumlara kapatan yakışıklı model’in yapılan yorumlardan rahatsız olduğu anlaşıldı.

Survivor Yiğit'in Eşini Görenler Annesi Sandı

 

İYİKİ VARSIN İYİKİ HUZURUMSUN

Yiğit, eşiyle yaptığı Instagram paylaşımında, fotoğrafın altına “‘Bana iyi geliyorsun’ diyebileceği biri olmalı insanın hayatında… Uzun uzun onu anlatmak yerine, kısaca “huzurum” diye özetleyebileceği biri olmalı.. Nice senelere karım iyiki varsın iyiki huzursun.” notunu düştü. Yapılan yorumlardan rahatsız olan Yiğit’in eşine olan aşkı ve fotoğrafı kaldırmayışı bir çok kişi tarafından beğenilen bir davranış oldu .

Survivor Yiğit'in Eşini Görenler Annesi Sandı

SURVİVORDAN ELENİRKEN SİTEMLİ AYRILMIŞTI

Yiğit İzik arkadaşlarına sert sözlerle veda etti:

“Başta ekibinize çok teşekkür ederim. Daha sonra Ünlüler takımından kahramanım olan İlhan Abi ve ekibine çok teşekkür ederim. Çünkü onlarla yarışmak ayrı bir keyif vericiydi. Onları tanımak ayrı ayrı benim için önemli oldu. Bir hatam olduysa onlardan özür diliyorum. Hepsi benim büyüklerim, kardeşlerim de var aralarında. Gönüllüler takımına gelecek olursak, takım adı altında toplanmış kendini takım olarak göremeyen bazı arkadaşlar var. Gökhan’ın da dedi gibi, çok güzel dostluklar edindim burada. Kapımın her zaman açık olacağı insanlar var. Yolda gördüğüm zaman selam vermeyeceğim insanlar da olacak. Gözlerine her baktığım zaman sinsilik gördügüm insanlar da var. Delikanlılık ve adamlıktan bahseden arkadaşların, başkalarını arkasında kuyruk gibi dolaşmaların da gördüm. Burada her şeyi gördüm. Buradaki psikoloji inanılmaz bir psikoloji. Buruda olmaktan çok mutlu oldum. Gittiğim için de üzülüyorum ancak hayat devam ediyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler