Ana SayfaDizilerSurvivor Yarışmacılarının Son Hali - Hangi Yarışmacı Ne Kadar Değişti?

İlgili Postlar

Survivor Yarışmacılarının Son Hali – Hangi Yarışmacı Ne Kadar Değişti?

Survivor, Türkiye’de en dikkat çeken yarışma programlarından bir tanesi olurken yarışmanın özellikle merak edilen bölümlerinden birisi yarışmacıların programa girmeden önceki ve çıktıktan sonraki halleri. Öyle ki girişlerde özellikle kilo ve görüntüleri kayıt altına alınan yarışmacıların yarıştan elendikten sonraki durumu arasındaki farklar merak uyandırıyor.

Survivor 2017’nin dün akşam sona ermesi ile birlikte tüm yarışmacıların yarışma öncesi ve sonrasındaki görüntüleri detaylı bir şekilde ekranlara getirildi. Bazı yarışmacıların çok ciddi değişiklikler yaşadığı görülürken, bazı Survivor yarışmacılarının son hali incelemelerinde kilo alması ise dikkatlerden kaçmadı.

Survivor Yarışmacılarının Son Hali

Survivor yarışmacılarının son hali için ekranlara getirilen görüntülerde özellikle Survivor Erdi, verdiği kilolar ile dikkat çekti. En çok değişim yaşayan yarışmacılardan bir diğeri ise Anıl oldu. Yarışmanın sonuna kadar ilerlemeyi başaran Ogeday ve Adem’in yarışma öncesi ve sonrasındaki görüntüleri ise oldukça farklıydı. Yarışmacıların ağır ada şartları nedeniyle zorlandığı ve görünüm açısından oldukça değiştiği de fotoğraflarda net bir şekilde görülebiliyor.

İşte Survivor Yarışmacılarının Son Hali Görüntüleri

ADEM KILIÇÇI

BERNA ÖZTÜRK

FATİH HÜRKAN

FURKAN KIZILAY

İLHAN MANSIZ

PINAR SAKA

SABRİYE ŞENGÜL

SEDA DEMİR

SEDAT KAPURTU

SEMA APAK

ŞAHİKA ERCÜMEN

TARIK MENGÜÇ

BULUT ÖZDEMİROĞLU

BERNA KEKLİKLER

ANIL KARAKURT

ELİF ŞADOĞLU

 

 

DENİSA

BURÇAK TUNCER

ESER WEST

ERDİ ÜNVER

  

SADİN BAKIR

  

OGEDAY GİRİŞKEN

GÖKHAN GÖZÜKAN

YİĞİT İZİK

VOLKAN ÇETİNKAYA

TUĞÇE MELİS DEMİR

Şampiyon Belli Oldu

Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile birlikte Survivor’da bir sezon daha geride kalırken, özellikle yarışmanın finalini Ogeday aldı. Finale özel olarak hazırlanan videolar içerisinde yarışmacıların son hali de yer aldı ve tüm izleyenler bu anları izlerkebn oldukça eğlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler