Ana SayfaÜnlülerSurvivor Sembol Oyunu Oynandı! Survivor’da Kıbrıs Biletini Kim Aldı?

İlgili Postlar

Survivor Sembol Oyunu Oynandı! Survivor’da Kıbrıs Biletini Kim Aldı?

Survivor’da dün akşam Survivor sembol oyunu heyecanı yaşandı. Özellikle programın ilk başladığı günden itibaren SEMBOL oyunu ile Kıbrıs’a direkt katılmaya hak kazanacak yarışmacının belli olması adına zorlu mücadeleler yapılırken, dün akşam oynanan yeni bölüm itibariyle sembol oyununu kazanan ve direkt Kıbrıs’ta yapılacak finale gitmeyi garantileyen isim belli oldu.

Survivor Sembol Oyunu Kazananı Kim?

Özellikle yarışma öncesinde bugüne kadar oynanan sembol oyunlarında birinci olarak sembolü kazanan yarışmacıların kaçar sembolü olduğu açıklanırken, en çok sembol kazanan isimlerin Sema ve İlhan Mansız olduğu belirtildi.

Yayınlanan bu bölümde özellikle sembollerini kaybetmemek adına mücadele veren yarışmacılar oldukça zorlandı. Zorlu parkurda birbirine karşı mücadele veren yarışmacılar, yapılan yarışlar sonrasında finale kalmayı başardı.

İki ismin finale kaldığı gecede finale kalan kişiler Sema ve Ogeday oldu. Özellikle erkeklerde finale kalan ismin İlhan Mansız olması bekleniyordu. Fakat İlhan Mansız çok sembolü olmasına rağmen performanslar geride kaldı ve finale çıkmayı başaramadı. Finale kalan Sema ve Ogeday arasında oynanan oyunlar sonrasında ise özellikle Sema’nın Ogeday’a karşı üstünlük kurması Kıbrıs biletini almasını sağladı.

Zorlu yarışlar sonrasında Ogeday’a karşı mücadele veren Sema, oyunlarda galip geldi ve böylece Kıbrıs’a gitmeyi şimdiden garantiledi. Yarışmanın ilk gününden itibaren gösterdiği performans ile oldukça dikkat çeken Sema’nın, Kıbrıs biletini şimdiden alması aynı zamanda bundan sonraki süreç içerisinde elenmeden yarışa devam etmesini sağlayacak. Finalde Sema’ya karşı kaybeden Ogeday büyük bir üzüntü yaşarken, özellikle Sema’nın bir erkek yarışmacı karşısında böylesine bir performans göstermesi oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler