Ana SayfaÜnlülerSurvivor Şahika, Elendikten Sonra İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Survivor Şahika, Elendikten Sonra İlk Kez Konuştu!

Dalma alanında dünya rekorları kırarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Şahika Ercümen, özellikle Survivor’a katılarak bu konuda farklı bir alanda daha kendini göstermeye çalıştı. Özellikle yarışmada başarılı bir performans sergileyemeyen ve performansı düşük kaldığı için geçtiğimiz haftalarda elenen Şahika, yarışmadan elendikten sonra ilk defa açıklama yaptı.

Şahika Ercümen Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Özellikle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Şahika Ercümen, paylaştığı yazıların yanına bir fotoğraf ekledi. Fotoğrafla birlikte özellikle adadaki yaşadıkları ile ilgili değerlendirmeler yapan, Şahika Ercümen hayatındaki en zor maceralarından bir tanesini geride bıraktığını söyledi.

Adada bulunduğu sürece fiziksel ve psikolojik olarak çok zorlandığını belirten Şahika, özellikle fiziksel ve psikolojik açıdan zorlu bir süreç içerisinde yarışmaya katıldığını ve bunun performansına ciddi bir etki yaptığını söyledi. Dünyanın en zor yarışmasında katıldığını ve tüm zorlu şartlara rağmen elinden gelen tüm mücadeleyi vermeye çalıştığını belirten Şahika Ercümen, kişiliğinden ödün vermediğini söyleyerek dikkat çekti.

Tartışmalarda Yer Almıştı

Adada özellikle diğer yarışmacılar ile yaptığı tartışmalarla ön plana çıkan Şahika Ercümen, düşük performansının yanı sıra tartışmaların içerisinde olmasıyla da hedef haline gelmişti. Adadaki zorlu süreçlerde sürekli kişiliğinden vazgeçmediğini söyleyerek bu konuda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sporcu, adadan elendikten sonra yaptığı açıklamalarda da benzer tutumunu sürdürdü. Şahika Ercümen’in yaptığı açıklamaların sosyal medyada yayınlanmasının ardından pek çok takipçisi Şahika’ya destek verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler