Ana SayfaDizilerSurvivor Sabriye Ada konserinde Müjdeli Haberi Aldı

İlgili Postlar

Survivor Sabriye Ada konserinde Müjdeli Haberi Aldı

Survivor ada konseyinde dün akşam sürpriz gelişmeler yaşandı. Yarışmaya katılan kişilerin en büyük soru işaretlerinden bir tanesi gerçek hayat ile bağlarından kopması nedeniyle yaşanan olaylar olurken yarışmacılardan Survivor Sabriye için önemli bir müjde verildi.

Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde yapılan açıklamalarda Sabriye’nin kardeşinin doğum yaptığı belirtildi. Survivor Sabriye bu haber üzerine gözyaşlarını tutamazken özellikle Sabriye’nin alışkın olduğumuz şekilde tepki vermesi de herkesin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Müjde Ada Konseyinde Verildi!

Ada konseyinde Sabriye’nin 3 gün önce teyze olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı’nın bu sözleri ardına Sabriye’nin gözyaşlarına boğulduğu görülürken yarışmacının sevinmemesi ve oldukça şaşkınlık yaşaması da gözlerden kaçmadı. Bu olayın üzerine arkadaşları tarafından sevinmesi yönünde telkinlerde bulunulan Sabriye “Ben nereden bileyim ilk kez teyze oldum” dedi. Dün akşam yapılan ada konseyinde Sabriye için yapılan bu açıklamalar oldukça dikkat çekerken bu güzel anların ardından özellikle adadan elenen bir isim belirlendi.

Sarılmak İstedi!

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar sonrasında oldukça sevilen Sabriye, Acun Ilıcalı’ya size sarılabilir miyim diyerek yine herkesi güldürmeyi başardı. Doğal tavırları ve sözleri ile dikkat çeken Sabriye’nin bu mutlu anları ekranlara yansıtılırken ada konseyinde gergin anların yerine bu güzel mutlu gelişmeler ekranlara getirildi.

Potada Yoktu!

Dün akşamki ada konseyinde Sabriye’nin eleme potasında olmaması rahat bir hafta geçirmesini sağladı. Özellikle yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren elenme gecelerinde ilk ismi söylenen isim olan Sabriye, dün akşamki eleme gecesinde daha rahat bir gece yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler