Ana SayfaDizilerSurvivor Ogeday'ın Adem'e yaptığı hareket olay yarattı!

İlgili Postlar

Survivor Ogeday’ın Adem’e yaptığı hareket olay yarattı!

Survivor adasında sular durulmak bilmiyor. Yarışmada Ogeday’ın Adem’e yaptığı hareket, hala daha konuşulmaya devam ediyor. Konu hakkında yazan Ali Eyüboğlu, “Diskalifiye edilmesi gerekirdi” dedi. İşte detaylar…

Gün geçmiyor ki Survivor adasında gönüllüler ve ünlüler takımında yeni bir olay yaşanmasın. Gönüllüler takımında mücadele eden Ogeday Girişken’in, ünlüler takımı için yarışan Adem Kılıçcı’ya yaptığı hareket ile eleştirilmeye devam ediyor.

Milliyet Gazetesi yazarı  Ali Eyüboğlu da konu ile ilgili bir yazın kaleme aldı. Eyüboğlu’nun “Ogeday, Survivor’da Adem’i nasıl Kandırdı?” başlıklı yazısı:

“Pazatesi akşamı TV8′de seyrettiğim ‘Survivor’da, ‘Gönüllüler’ ekibinden Ogeday, ‘Ünlüler’ takımından Adem Kılıççı’ya centilmenliğe sığmayacak bir hareket yaptı. Dominik’te tanıdığım Ogeday bende, efendi, saygılı ve profesyonel bir sporcu izlenimi bırakmıştı.

‘Survivor’ öyle bir Yarışma ki zamanla birçok insanın içindeki canavarı da çıkartıyor dışarıya. Saniyenin bile önemli olduğu ‘sembol oyunu’nda Ogeday’ın rakip takımından Adem, puzzle oyununu bitirdi, parkuru geçip önde giden Volkan’a yetişmek üzereydi.

“BİR AN DURAKLADI VE GERİ DÖNDÜ”

Ogeday, ‘Puzzle oturmadı… Oturmadı’ diye bağırınca Adem, bir an için durakladı ve geri baktı. Puzzle’da bir sorun görmeyince yarışa devam etti, ama o sırada Volkan atışları tamamlayıp, sayıyı kazandı.

Ünlüler, ‘Sen niye karışıyorsun bizim puzzle’a’ dediğinde Ogeday, ‘Ben oturmadı diye gördüm’ dedi ama bu doğru değildi. Çünkü, Adem’e bağırıp duraklatırken kıs kıs gülmekle yetinmeyip yanındaki Erdi’ye dokundu ve ‘Nasıl da kandırdım onu?’ dercesine kaş göz işareti yaptı.

“DİSKALİFİYE ETMESİ GEREKİRDİ”

Sunucu Alp Kırşan görmediği için bunu atlamış olabilir ama rejinin bunu es geçmemesi, Ogeday’ı uyarması ya da o oyundan diskalifiye etmesi gerekirdi.

Survivor’da gönüllüler takımından Ogeday’ın ünlüler takımından Adem’e yaptığı hareket büyük olay yarattı. Hala konuşulmaya devam ediyor.

Ogeday Girişken kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler