Ana SayfaDizilerSurvivor Ödül Oyunu Galibi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor Ödül Oyunu Galibi Kim Oldu?

Survivor ödül oyunu dün akşam oynandı. Her hafta oynanan ödül oyunları takımların oldukça dikkatini çekerken yayınlanan yeni bölümü itibariyle Survivor ödül oyunu da ekranlara geldi.

Survivor için yapılan çekimlerde iki takım yarışmacıları da oldukça iddialı olarak görülürken ödül oyununu kazanan taraf ünlüler grubu oldu. Başlangıç itibariyle gönüllüler grubuna karşı önemli bir üstünlük kurmayı başaran ünlüler takımı, oyunları arka arkaya alarak ödüle ulaşmayı başardı. Ödül oyunu öncesinde yapılan açıklamalarda ödül oyununun ödülünün neler olduğu belirtilirken yarışmacılar enfes bir kahvaltı kazandı.

Survivor Ödül Oyunu Ödülü Kahvaltı Oldu

Uzun zamandan beri yarışmacıların hayallerini kurduğu kahvaltı, özel lezzetleriyle kazanan takıma verildi. Survivor ödül oyununu kazanarak bir ödül oyununu daha almayı başaran ve rakibine karşı üstünlük kuran ünlüler takımı zorlu geçen haftanın sonrasında aldıkları ödül ile moral buldu.

Akşam yayınlanan yeni bölümde en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi de gönüllüler takımında yaşanan kavga oldu. Özellikle Berna aile Elif arasında yaşanan kavga kısa süre içerisinde dikkat çekerken bu durum gönüllüler takımının yarışmaya kötü bir şekilde girmesine neden oldu. Berna ile Elif arasında yaşanan olaylarda pek çok farklı isim de kavgaya dahil olurken iki ismin birbirine karşı sert çıkması ve geri adım atmaması izleyenleri de oldukça tedirgin etti.

Zira benzer tartışmalarda rakibine karşı temasta bulunan kişilerin Survivor’dan elenmesi sık sık görülen bir durumdu. Fakat dün akşam yaşanan kavgada böyle bir olay gerçekleşmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler