Ana SayfaDizilerSurvivor Konseyinde Kimin İsmi Söylendi?

İlgili Postlar

Survivor Konseyinde Kimin İsmi Söylendi?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Survivor, dün akşam dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. 2 haftanın son dokunulmazlık oyunu geçtiğimiz akşam ekranlara getirilirken yapılan oylama sonucunda adadan elenmesi için söylenen son isim de belli oldu.

Geçtiğimiz hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı kazanırken, bu hafta şartlar değişti. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının tümünü ünlüler takımı kaybetti ve ünlüler takımından iki isim elenmesi adına potaya çıkarıldı. Geçtiğimiz akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımındaki eleme oylaması sonucunda adı söylenen isim Sabriye olmuştu. Dün akşamki bölüm sonrasında ise ünlüler takımından adı söylenen isim Pınar oldu. Böylece Pınar ve Sabriye, Gökhan ile Berna’nın rakibi olarak eleme potasına girdi.

Ünlülerin Performansı Düşük Kaldı

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda, düşük bir performans sergileyen ünlüler takımı bu performansın bedelini ada konseyine giderek öderken, yapılan oylama sonucunda Pınar’ın çıkması takım içerisinde küçük bir tartışma da yarattı.

Özellikle geçtiğimiz haftalarda iki isim de elenmesi için potayı çıkarılmış ve daha sonrasında potadan kurtulmuştu. Fakat bu hafta özellikle gönüllüler takımının en popüler isimlerinin potaya olması ünlüler takımı için büyük bir tehlike oluşturdu.

Önümüzdeki akşamlarda yayınlanacak olan eleme gecesi ile birlikte Survivor 2017’den elenecek bir diğer isim daha belli olacak. Özellikle yarışmanın son haftalarına girilmesi elenme akşamlarını çok daha önemli bir hale getiriyor. Bu bakımdan bu hafta yapılacak halk oylaması sonrasında yarışmaya veda edecek isim oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler