Ana SayfaDizilerSurvivor Kavga Fragmanı Dikkat Çekti! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Survivor Kavga Fragmanı Dikkat Çekti! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Survivor Kavga Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarında olan Survivor kargo fragmanı ile gündemde dikkat çekti.

Yarışmacıların zorlu ada koşullarında oldukça sert mücadelelerinin ekrana getirildi Survivor, bugüne kadar Türkiye televizyonlarında en çok izlenen yapımlardan birisi oldu. Haftanın farklı günlerinde ekrana gelen Survivor için yeni bölüm fragmanı daha yayınlanırken Survivor kavga fragmanı oldukça dikkat çekti.

Survivor Kavga Tartışma Bitmiyor!

Yayınlanacak 46. bölüm ile ekranlara gelecek olan yarışmada özellikle gönüllüler takımının sert iki ismi karşı karşıya geldi. Berna ile Elif arasında yaşanan kavgada oldukça yakın temas yaşanırken bu durumun ada konseyine taşınması bekleniyor. Zira bugüne kadar adada herhangi bir şekilde kavga edilmesine izin vermeyen yapım ekibi yaşanan bu kavga sonrasında ciddi bir yaptırım uygulayabilir.

Survivor 46. yeni bölüm fragmanının paylaşılmasının ardından en çok dikkat çeken olay Berna ile Elif arasında yaşanan gerilim olurken tartışmanın artması ile birlikte iki ismin birbirine karşı göğüs göğse mücadele verdiği görülüyor. Özellikle ödül oyunu öncesinde yaşanan bu durum gönüllüler grubunun psikolojisinin bozulmasına neden olurken kavga sonrasında yapım ekibi tarafından nasıl bir kararın alınacağı da merak ediliyor.

Survivor’da Bu Akşam Ne Olacak?

Yayınlanan fragmanda Survivor kavga dışında ödül oyunun da oynanacağı gösteriliyor. Yarışmacılar ödüle kavuşabilmek adına zorlu parkurlarda rakiplerine karşı mücadele vermek durumunda kalırken bu mücadeleden galip gelen taraf büyük ödüle kavuşacak ve ada şartlarını kendi adına daha da iyi bir hale getirecek.

Bu açıdan yarışmacılar önceki günlerde olduğu gibi yeni bölümde de yine zorlu parkurlarda mücadele verecek.

https://www.youtube.com/watch?v=wM-YpsbX9g4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler