Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Gecesi Bu Akşam Yayınlanacak!

İlgili Postlar

Survivor Eleme Gecesi Bu Akşam Yayınlanacak!

Survivor eleme gecesi bu akşam yayınlanacak ve TV8 ekranlarında yayınlanan programda bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Özellikle hafta sonunda yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından oyunları kaybeden takımdan ikişer kişi, bu hafta eleme potasında kritik bir oylamaya çıkacak.

Eleme Adayları Belli Oldu

Gönüllüler ve ünlüler takımında yapılan oylamalar sonucunda elenmesi için adı söylenen 4 isim belirlendi. Gönüllüler takımından Erdi ve Berna, ünlüler takımından ise Adem ile Sabriye elenmesi için ismi söylenen kişiler oldu. Yapılan oylama sonrasında özellikle iki takımda da elemeye yönelik ciddi tartışmalar yaşandı.

Bu akşam açıklanacak halk oylaması sonrasında adadan elenecek olan bir isim belirlenecek. Öyle ki tüm yarışmacıların yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alması, bu konuda durumu oldukça zorlaştırıyor. Bu açıdan bu akşam açıklanacak isim yarışmadaki hayallerine veda edecek. Fakat kim elenirse elensin oldukça sürpriz bir etki yaratacak. Zira bugüne kadar her eleme haftasında adı yazılan Erdi ve Berna halk oylamasında çok güçlü olduğundan dolayı elenme ihtimali düşük olarak görülüyor. Fakat ünlüler grubundan Adem ve Sabriye de benzer bir durumda ve bu hafta oluşturulan dörtlü, elenme konusunda tüm isimlerin ciddi bir tehlike altında olduğunu gösteriyor.

Survivor yeni bölümü bu akşam ekranlara geldikten sonra gecenin sonunda ada konseyi yapılacak ve elenen isim açıklanacak. Bu bakımdan Survivor’ın bu akşam yayınlanacak olan bölümünün oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler