Ana SayfaDizilerSurvivor Ceza Oyunu Çok Çekişmeli Geçti!

İlgili Postlar

Survivor Ceza Oyunu Çok Çekişmeli Geçti!

23 Şubat akşamı yayınlanan Survivor ceza oyunu sonunda gönüllüler takımı kaybetmekten kurtuldu.

Survivor ceza oyunu ilk defa geçtiğimiz akşam oynandı. Acun Ilıcalı tarafından daha önce yapılan açıklamalarda Survivor’ın daha da zor olabilmesi adına yeni kuralların geleceği belirtilirken bu değişiklikler kapsamında en çok dikkat çeken Survivor ceza oyunu olmuştu.

Survivor Ceza Oyunu Kaybettiriyor!

Ceza oyununu kaybeden takım adasında sahip olduğu bir şeyi kaybedecek. Her yarışmada farklı bir ceza belirlenirken yarışmayı kaybeden takım sırasıyla barakasını, oltasını ya da yiyecek haklarından vazgeçmek durumunda kalacak. Dün akşam oynanan ceza oyunundan iki takımın da oldukça hırslı olduğu görüldü. İlk oyunu gönüllüler, ikinci oyunu ise ünlüler kazandı. İlk 2 oyun sonucunda durum 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, oynanan son uzatma oyununda ön plana çıkmayı başaran taraf gönüllüler grubu oldu.

Gönüller grubunun oyunu alması ünlülerin bir hafta boyunca barakasız bir şekilde yaşamasına neden olacak. Önümüzdeki bir hafta boyunca barakası olmayacak ünlüler takımı, zor şartlara karşı mücadele verecek. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarda önümüzdeki bir hafta boyunca da hava durumunun bol yağışlı olacağını söylerken kaybedecek takım için de hava şartlarının çok kötü olacağını vurgulamıştı.

Oyun sonrasında barakalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ünlüler grubu, adada oldukça zor bir dönem geçirecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan elemelerde yine ünlüler grubundan bir ismin adaya veda etmesi, ünlüler grubunun zorlu bir dönemden geçmesine neden olmuştu. Bu olayın ardından ceza oyununun da kaybedilmesi adada gruplaşmaların ve tartışmaların daha fazla yaşanmasına neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler