Ana SayfaDizilerSurvivor Berna Öztürk içini döktü: "Oyuna geldim"

İlgili Postlar

Survivor Berna Öztürk içini döktü: “Oyuna geldim”

Fenomen yarışma programı Survivor’ın dün akşamki bölümünde elenerek adaya veda eden ismi Berna Öztürk içini döktü. Ünlüler takımında yarışan Öztürk, elenmesinin nedeninin arkadaşlarının kendisine kumpas kurmasının olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2017’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmadan elenen, ünlüler takımında mücadele eden Berna Öztürk oldu. Berna Öztürk, konseyde isminin çıkmasına çok şaşırdığını ifade ederken, arkadaşlarının kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Berna Öztürk, “6 kişinin birden benim adımı yazması akıllara zarar bir durumdur.” dedi.

Elenmesi ile birlikte adaya ve Kıbrıs finaline veda eden Berna Öztürk, elenme şokunu atlattıktan sonra “Sema ve  Pınar’dan sonra en iyi yarışmacı benim” diyerek iddialı açıklamalarına başladı.

Yarışmadan elenmesi karşısında şoke olan Berna Öztürk, “eEn büyük dileğim herkesin gönlüne göre olması. Gerçekten gönülleri kara kaplı insanlar gördüm. Ben onların oyununa geldim.” diye konuştu. Öztürk, Survivor’daki favorisi olan ismi de açıklayarak Pınar’ın birinci olmasını istediğini sözlerine ekledi.

Berna Öztürk kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler