Ana SayfaDizilerSurvivor Adem’in Parmağı Kırıldı!

İlgili Postlar

Survivor Adem’in Parmağı Kırıldı!

Survivor 2017 de dokunulmazlık oyunu dün akşam ekranlara geldi. Özellikle birleşme partisi sonrasında ilk dokunulmazlık oyununa çıkan takımlar, ciddi bir performans sergiledi. Büyük bir rekabete sahne olan ve ünlüler ile gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği yarışmada kazanan taraf ünlüler oldu. Ünlüler takımının en önemli oyuncularından bir tanesi olan Adem’in yarışmada sakatlık yaşaması ise oldukça üzdü.

Survivor Adem Yaralandı!

Dokunulmazlık oyunu sırasında hırsından kendine zarar veren Adem Kılıççı, ayağını hızlı bir şekilde tahtaya vurdu. Özellikle yarışmayı önde bitirmek ve puan almak için acele eden ve hırslı bir şekilde dikkatsizce parkurda ilerlemeye çalışan Adem Kılıççı, ayağını tahtaya vurduktan sonra acılar içerisinde yerde kaldı.

Yapılan ilk kontroller sonrasında parmağı kırıldığı öğrenilen sporcunun bundan sonraki süreç içerisinde iyileşmek adına yarışlarda yer alamayacağı belirtildi. Akşam yapılan ada konseyinde konu ile ilgili açıklamalar yapan başarılı sporcu, özellikle takım arkadaşları arasındaki kötü enerjinin kendisine yansıdığını ve bu nedenle sakatlandığını söyledi.

İlhan Mansız İle Tartışmıştı!

Dün akşam yayınlanan bölümünde İlhan ile yaptığı tartışma sonrasında oldukça sinirlendiği görülen Adem Kılıççı, bu durumdan olumsuz etkilendiğini de belirtirken yaşanan sakatlık sonrasında Adem Kılıçcı’nın ne zaman yarışmaya döneceği ve yarışmalara başlayacağı bilinmiyor. Adem Kılıç’cının iyi bir performans sergilemesi, ünlüler takımının sayı kazanmasında oldukça etkili olurken bu sakatlık Ünlüler takımının performansını ve sayı almasını da ciddi derecede etkileyebilecek durumda. Bu açıdan önümüzdeki dönemlerde yapılacak yarışmalarda gönüllüler takımının bariz üstünlüğü olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler