Ana SayfaDedikoduSurvivor Adem Korkuttu

İlgili Postlar

Survivor Adem Korkuttu

Dokunulmazlık Oyununda Bir Anda Yere Yığılıp Kaldı!

Survivor artık son düzlükte. Yarışmaların çokluğu,kişilerin azlığı ve hızlı olmak zorunda olmaları yarışmacıları bir hayli yoruyor. Adem son dokunulmazlık oyununda fenalaştı.

Survivor ünlüler takımının gerek ada yaşantısıyla,gerek ise yarışmalardaki hızıyla,dikkat çeken ismi Adem’i yarışlar bir hayli yormuş gözüküyor.Adem Kılıççı’yı hepimiz kolay kolay rahatsızlığını dile getirmeyen ve her şekilde yarışan bir yarışmacı olarak tanıdık. Fakat yarışmalar artık herkesi yoruyor.

Herkesi Korkuttu

TV8 ekranlarının heyecanlı yarışması Survivor sona yaklaşırken yarışmacıların dayanma güçleri iyice azaldı. Sürekli oynan dokunulmazlık oyunları ve yarışmacıların ard arda arkadaşlarına veda etmiş olmaları hem psikolojik hem fiziksel bir yorgunluğa yol açtı. Artık son haftaya kalan ve bireysel devam eden yarışmacıların tek derdi dokunulmaz olup Kıbrıs’a gidebilmek. Dokunulmazlık için mücadele veren yarışmacılardan Adem Kılıççı bir anda yere yığılıp kalınca sevenleri büyük üzüntüye uğradı.

Metin Kuş Anında Müdahale Etti

Adem Kılıççı oyun sonunda yere yığılıp kalınca, doktor Metin Kuş anında müdahale etti. Adem’in bu görüntüsünü görenler büyük panik yaşadı.

Survivor Adem Korkuttu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler