Ana SayfaDizilerSurvivor Adem Berna’dan Mı Hoşlanıyor?

İlgili Postlar

Survivor Adem Berna’dan Mı Hoşlanıyor?

Survivor 2017’de oldukça ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam TV8’de yayınlanan yeni bölümde, özellikle Berna ve Adem arasında yaşanan diyaloglar aşk üçgeni iddialarını da bugün gündeme getirdi.

Özellikle yarışmanın başından itibaren Adem ile Sabriye’nin yakın davranması ve birbirine karşı aşk sözleri söylemesi iki isim arasında aşk kıvılcımlarının başladığını da akıllara getirmişti. Fakat dün akşamki yeni bölümde oldukça farklı bir gelişme yaşandı. Uykusunda konuşan Adem’in yanına giderek ona sorular soran Sabriye, Berna’nın mı yoksa kendisinin mi daha güzel olduğunu sordu.

Berna Daha Mı Güzel?

Adem’e karşı bu tip sorular ile karşılaştırma yapan Sabriye’nin bu sözleri ise kısa süre içerisinde dikkat çekti ve aşk üçgeni yaşanıyor iddialarını da gündeme getirdi. Özellikle Sabriye tarafından yapılan açıklamalarda, direkt Berna’nın isminin söylenmesi Adem’in Berna’dan hoşlandığı fikrine de akıllara getirdi.

Yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Adem’e çevrilirken, bu konuyla ilgili farklı ve beklenmedik bir gelişme yaşanmadı. Fakat özellikle Sabriye’nin Adem’e karşı böyle bir düşünceyle yaklaşması ve Berna ile kendini kıyaslamasını istemesi ise oldukça dikkat çekti. Yaşanan bu olaylar sonrasında Sabriye ile Adem’in daha yakından takip altına alınması bekleniyor.

Survivor 2017’de bugüne kadar farklı bir aşk dedikodusu çıkmazken, konuşulan tüm aşk iddialarında Sabriye ve Adem arasında yaşananlar gündeme getirilmişti. Survivor Adem bugüne kadar aşk hayatıyla çok fazla gündeme gelmezken, Sabriye ile yaptığı görüşmelerde aşkın sinyallerini de vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler