Ana SayfaDizilerSurvivor 2017'de Dün Akşam Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Dün Akşam Kim Elendi?

Survivor 2017’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Sadece ünlüler grubundan yarışmacıların potaya çıktığı eleme gecesinde Sabriye, Çılgın Sedat, Şahika ve DJ Berna arasında halk oylaması yapıldı.

Survivor 2017 En Düşük Oyu Kim Aldı?

Survivor 2017 de gerçekleştirilen ada konseyi sonrasında Survivor 2017’den ayrılması kesinleşen isim DJ Berna oldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olan Survivor Berna, dün akşamki eleme sonrasında adadaki tüm hayallerine veda ederken Şahika, Sabriye ve Çılgın Sedat elenmekten kurtuldu.

Eleneceği kesinleştikten sonra kısa bir açıklama yapan Survivor Berna, elenmekten dolayı mutsuz olduğunu ve erken dönemde yarışmaya veda etmenin hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Survivor Berna tarafından yapılan bu açıklamaların ardından ünlüler grubundan bir isim daha adaya veda etmek durumunda kaldı. Özellikle kadın yarışmacılarda ünlüler grubunun biraz daha geri planda kalması bekleniyor.

Kimler Elendi?

Geçtiğimiz haftalarda ünlüler grubunda yapılan eleme sonrasında adaya ilk veda eden isim yine adanın kadın yarışmacılardan Seda Demir olmuştu. Ünlüler grubundan elenen ikinci isim ise dün akşam yapılan oylama sonucunda ise Berna Öztürk oldu.

Gönüllüler grubunda ise elenen isim sayısı daha fazla. Yiğit, Fulya Şahin ve Denisa’nın elendiği gönüllüler grubunda Eser West de ada şartlarına dayanamayarak adadan ayrılma kararı almıştı. Eser West’in yerine adaya yeni katılan isim ise Göz6 yarışmacılarından Bulut olmuştu. Bulut Eser West yerine yarışmaya dahil olduktan sonra iyi bir performans sergiledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler