Ana SayfaDizilerSurvivor 2017'de Bu Akşam Neler Yaşanacak?

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Bu Akşam Neler Yaşanacak?

Survivor 2017 önceki sezonlara göre çok daha heyecanlı ve gergin geçerken yeni yayınlanan fragman da oldukça ilgi uyandırdı.

Pek çok farklı ismin tartışma yaşadığı yeni fragmanda en çok dikkat çeken kavga ise Erdi ile Berna Keklikler arasında yaşanıyor.

Berna Erdi’nin Üzerine Yürüyor!

Erdi’nin kendine söylediği sözler karşısında sinirlenen Berna, Erdi’nin üzerine doğru yürürken Erdi’nin tüm bu süreç içerisinde geriye doğru çekilmesi ve Berna’nın Erdi’nin üzerine yürümeye devam etmesi fragmanda en dikkat çeken bölümlerinden.

Berna Keklikler Kimdir?

Berna ve Erdi arasında yaşanan bu sorunlar kısa süre içerisinde araya Gökhan’ın girmesiyle daha da büyürken, olay gönüllüler grubunun daha da karışmasına neden oluyor. Berna Keklikler bilinen sert tavırlarıyla yine dikkat çektiği gibi bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte bu tartışmalar tüm anlarıyla görülebilecek.

Erdi Ünver Kimdir?

Ödül Oyunu Çekişmeli

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde özellikle ödül oyunu da büyük bir çekişmeye sahne olacak. Oyunda yarışmacıların küçük bir arenada birbirlerinin sırtlarında yer alan bayrağı almaya çalışması ve tüm bu sırada gözlerinin kapalı olması küçük sürtüşmelerin yaşanmasına yol açıyor. Pek çok farklı tartışmanın yaşanacağı ödül oyunu bu akşam da yine yeni bölümü itibariyle ekranlara gelecek.

Yeni bölümde ödül oyununu kazanan takım, bu haftaki dokunulmazlık oyunu için avantaj elde edeceğinden dolayı yarışmalar çok daha hırslı ve istekli olarak oyun alanına gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler