Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Şampiyonu Belli Oldu

İlgili Postlar

Survivor 2017 Şampiyonu Belli Oldu

Survivor 2017 şampiyonu dün akşam yayınlanan final bölümü ile birlikte belli oldu. Oldukça kritik geçen halk oylaması sonrasında Survivor 2017 şampiyonu olmaya hak kazanan isim yarışmanın ilk gününden itibaren oldukça iddialı olan Ogeday oldu. Özellikle yarı final sonrasında Adem ile Ogeday finale kalarak büyük ödüle kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. Dün akşam yapılan final oylaması sonrasında ise özellikle büyük ödüle kavuşarak şampiyon olmayı başaran isim Ogeday oldu ve özellikle Ogeday hayranları büyük bir sevinç yaşadı.

İlgi Büyüktü!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor finaline ilgi oldukça fazlaydı. Gece boyunca en çok izlenen program olmanın yanı sıra özellikle programı adadan takip etmek isteyen kişiler, Kuzey Kıbrıs’a gitti. Özel bir otelde gerçekleştirilen final etkinliğinde, seyircilerin ilgisinin fazla olması, oldukça görkemli bir şölenin yapılmasını sağladı.

Birinci Oldu, Hayalini Gerçekleştirdi

Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren çok yüksek bir performans sergileyen Ogeday, bu performansıyla birinciliğin en büyük adaylarından bir tanesi olarak gösteriliyordu. Özellikle final adımlarında pek çok başarılı ve iddialı yarışmacıyı eleyen ve finale kadar yükselen Ogeday, dün yine birinci olmayı başardı.

Adem ile karşı karşıya gelen Ogeday halk tarafından daha çok desteklendi ve böylece birinciliği almayı başardı. Birinci olduğu açıklandıktan sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Ogeday, özellikle yarışmada bahsetmediği bir gerçeği dile getirdi. Ekran önünde duygu sömürüsü olarak algılanmaması adına büyük hayalini sakladığını belirten Ogeday, yarışma öncesinde Engin diye bir arkadaşına söz verdiğini ve yeni kurulan bir kulübe destek vererek onlara tekne alacağını söyledi. Teknenin ismine ise özellikle Ogeday’ın hayatında büyük bir yere sahip olan Muhammed’in adının verileceği öğrenildi.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Yaptığı bu açıklamalar ile birlikte özellikle hayallerini aktaran başarılı sporcu, böylece Survivor 2017 şampiyonu olarak adını Survivor tarihine yazdırdı. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan sporcu, birinci olarak aynı zamanda büyük ödülün sahibi olmayı başardı.

Adem İkinci Oldu

Yarışmanın favorilerinden bir tanesi olan Adem ise son gece büyük şampiyonluğu kaçırdı. Ogeday karşısında halk tarafından daha az desteklenen Adem Kılıççı, yarışmayı ikinci olarak bitirerek yine büyük bir başarıya imza attı.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Sonuçların açıklanmasının ardından duygu ve düşüncelerini aktaran Adem, özellikle kendisine yarışmanın sonuna kadar destekleyen herkese teşekkür etti. Sporcu olarak küçük çocuklara her zaman örnek olmaya çalıştığını söyleyen Adem, yarışma boyunca da buna dikkat ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Survivor’da

Dün akşam ekranlara gelen Survivor yeni bölümünde aynı zamanda sezon boyunca yaşanan olaylar ile ilgili detaylar paylaşıldı. Bugüne kadar basına yansımayan pek çok farklı özel an, özel videolar eşliğinde seyircilere izletilirken Dışişleri Bakanı Mehmet Çavuşoğlu’nun Survivor setini ziyaret ettiği ve yarışmacılar ile bir araya geldiği öğrenildi. Özellikle dış ülkelerde bir dizi temasta bulunan Mevlüt Çavuşoğlu’nun bu çalışmalar kapsamında Dominik Cumhuriyeti’ne gittiği ve Acun Ilıcalı’nın özel daveti üzerine adada misafir edildiği belirtildi.

Mevlüt Çavuşoğlu’nun ada ziyareti ile ilgili detaylı görüntüleri ekranlara yansıtıldı. Özellikle Acun Ilıcalı ve takımı ile birlikte bakanın özel bir maç yapması ve maçta birbirinden güzel goller atması dikkatlerden kaçmadı.

Survivor 2017 şampiyonu belli olduktan sonra Survivor 2017 sona erdi. Önümüzdeki sezon yeniden ekranlara gelecek öğrenilen Survivor için şimdiden geri sayıma geçildi ve hazırlıklar başlatıldı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda Survivor 2018’in kesin bir şekilde yapılacağı da belirtildi. Bu bakımdan yeni versiyonu ile Survivor efsanesi Türkiye’de gelecek sene de konuşulmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler