Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Kızlar Puan Durumu Nasıl Oluştu?

İlgili Postlar

Survivor 2017 Kızlar Puan Durumu Nasıl Oluştu?

Survivor 2017’de özellikle oyuncular arasında puan sistemine geçilmesi her hafta oynanan oyunlar sonrasında puan durumunu da yakından takip edilmesini sağlıyor. 14. hafta itibariyle Survivor 2017 kızlar puan durumunda özellikle son sırada yer alan Berna dikkat çekiyor.

14. Hafta Survivor 2017 Kızlar Puan Durumu

4 oyunda 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Berna toplamda 2 puana ulaşmış durumda. 6. sırada ise Burçak yer alıyor. 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 2 puana sahip olan Burçak, yarışmanın başarısız isimlerinden birisi olarak görülüyor.

5. sırada ise Elif var. Geçtiğimiz hafta itibariyle 3 oyuna katılan Elif, bu oyunlarda 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 4. sırada ise yarışmanın başarılı isimlerinden olan Tuğçe var. 5 oyuna dahil olan Tuğçe, 1 galibiyet alarak düşük bir performans sergiledi. Tuğçe çıktığı oyunları 4’ünü kaybetti.

Sıralamada üçüncü olan isim ise Şahika. Özellikle yarışmanın son zamanlarında daha iyi bir performans sergilemeye başlayan Şahika, 3 oyundan iki tanesini almayı başardı. 2. sırada ise Sabriye var. Hafta genelinde 4 oyuna çıkan Sabriye, bu oyunlardan 3 tanesini kazandı ve toplamda 6 puana ulaşmayı başardı. Bu haftanın kadınlardaki birincisi ise Sema. Survivor 2017 kızlar puan durumu genelinde üst sıralarda yer almayı başaran Sema, bu hafta 8 oyuna çıktı ve bu oyunlardan altı tanesini kazandı. Sema yakaladığı bu performans ile Survivor 2017 kızlar puan durumu sıralamasında da ilk sırada yer almayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler