Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Dokunulmazlıkta Sürpriz!

İlgili Postlar

Survivor 2017 Dokunulmazlıkta Sürpriz!

Survivor 2017 son derece heyecanlı bir şekilde ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan ödül oyunu ile birlikte oldukça heyecanlı anların yaşandığı Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor dokunulmazlık oyunu öncesinde iki takımda iddialı bir şekilde yarışmaya hazırlanırken bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı ekranlara getirilecek.

Dokunulmazlık Oyunu Kaybedildi

Bugüne kadar yapılan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler takımı geri planda kalırken kazanan taraf gönüllüler takımı olmuştur. Özellikle son hafta beklenmedik bir şekilde Çılgın Sedat lakaplı şarkıcının yarışmadan elenmesi ünlüler takımını derinden etkiledi. Yarışmalarda iyi bir performans sunan ve bu bakımdan ünlüler takımı için oldukça önemli görülen bir oyuncunun yarışmadan elenmiş olması ünlüler takımının güç kaybetmesine neden oldu.

Takımda pek çok kişinin sakat durumda olması nedeniyle ünlüler takımı iyi bir ekip ile mücadele etme şansı elde edemezken bu konuda büyük handikaplar yaşıyor. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrasında hangi tarafın kazanacağı hangi tarafın iki isim çıkarmak zorunda kalacağı da öğrenilecek.

Özellikle geçtiğimiz akşam oynanan ödül oyununu kazanarak moral bulan tarafın bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununda daha avantajlı olması bekleniyor. Zira takımların moralli olması ve takım içinde tartışmaların yaşanmaması takımların daha iddialı olmasını sağlıyor ve oyunlardaki başarı da bu sayede artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler