Ana SayfaDizilerSunucu ve format değişikliği "Renkli Sayfalar"a hiç yaramadı!

İlgili Postlar

Sunucu ve format değişikliği “Renkli Sayfalar”a hiç yaramadı!

Yaklaşık bir yıldır magazin gündeminin nabzını tutan Renkli Sayfalar isimli magazin programında gidilen format ve sunucu değişikliği kötü sonuçlandı. Yapılan yenilemeler, programın reyting sıralamasında kötü sonuçlar almasına neden oldu. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yaklaşık bir yıldır Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın sunumu ile ekranlara gelen Renkli Sayfalar isimli magazin programı kötü günler geçirmeye başladı. Programın bu haftaki bölümleri, formatı ve sunucuları değiştirilerek yayınlanmaya başladı. Ancak, bu değişiklik program yetkililerine yaramadı.

Dün ilk kez yeni sunucuları Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Dr. Aytuğ Kolonkaya ile ekranlara gelen Renkli Sayfalar’da konuk olarak katılan sosyal güvenlik uzmanı Erhan Nacar, kendisini aldatmış olan eşine şiddet uyguladığını anlattı. Ardından bir dedektif yüzünü gizleyerek yayına katıldı. Sonrasında aldatılan eş de yayına katıldı.

Programın izleyicileri, canlı yayında karısına şiddet uyguladığını açık şekilde dile getiren Nacar’a, açıklamalarına tepki göstermeyen program sunucularına tepki gösterdi. Program, emekli maaşı ile dünyayı dolaşan Ayşe Teyze ve usta sanatçı Mustafa Keser’in katılması ile birlikte neşelenmeye başladı.

Önceden de açıklandığı gibi magazin azaltılmış, sosyal içerikli konulara ağırlık verilmiş olarak yayınlanmaya başlayan Renkli Sayfalar, reyting sonuçlarında istenilen sonucu elde edemedi.

AB, TOTAL VE ABC Plus reyting ve share’i açık ara önde olan Renkli Sayfalar, yeni formatı ve sunucuları ile AB, TOTAL VE ABC Plus’da ilk 100’e girmeyi başaramadı.

Eski formatı ve sunucuları ile yayınlanmaya başladığı 22 Şubat 2016 Pazartesi gününden, final yaptığı 17 Şubat 2017 tarihine kadar reyting listesinden hiç çıkmayan Renkli Sayfalar isimli program, yeni formatı ve sunucuları ile hedeflenilen daha iyi sonuçları elde etmeyi bırakın, aksine hızlı bir düşüş yaşadı. Renkli Sayfalar, yetkilileri hayal kırıklığına uğrattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler