Ana SayfaDizilerSöz dizisinin sezon finalinde neler yaşandı?

İlgili Postlar

Söz dizisinin sezon finalinde neler yaşandı?

Star TV ekranlarında izleyicisini ekranlara kilitleyen Özel Kuvvet Tim’inin hikâyesini konu alan Söz dizisinin Sezon finalinde neler yaşandı gelin bir göz atalım.

Zengin oyuncu kadrosu ve daha önce ele alınmamış konuları işlemesiyle Söz dizi, dillerden düşmüyor. Her bölüm yeni bir sürprizin yaşandığı söz dizisinde sezon finalinde de oldukça ilginç ve beklenmedik anlar yaşandığından dizi gene oldukça fazla konuşuldu.

Nefes kesen dakikalar yaşandı.

Dizinin sezon finali bölümünde bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığındı. Burada da rahat durmadı ve Kıyamet Planı’nı devreye soktu. İşte bu anlarda nefes kesen dakikalar yaşandı.

İşte o anlardan bazıları…

Söz 12’nci son bölümde Çolak ve diğerleri yaşanan gelişmeler karşısında çaresiz kalırken başlatılan dev operasyonla Çolak’ı ele geçirmek içindir. Bu bölümde Eylem’in kimliği açığa çıkar. Eylem’in gerçek kimliğinin açığa çıkacağı dizide diğer askerler operasyon esnasında “Vay be yengeye bak ajan çıktı” ifadelerini kullanacak. Çolak’ın peşine düşerek sınır bölgesine kadar giden Yavuz ve timindeki askerler ise onu almadan geri dönmeyeceklerini belirtecekler.  Çolak yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır. Ancak Yavuz yine Çolak’ın peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır. Burda da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Çolak Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır. Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekâtına başlarlar. Roketli saldırıda Çolak’ın yanı sıra timdeki tüm askerlerin öldürülmesi talimatını veren terör örgütünün sözde sorumluları kaçırdığı kızı kullanarak saldırıyı gerçekleştirmesi için diğerlerini kullanır. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

Yeni sezonda neler yaşanacağı sabırsızlıkla beklenilen bir soru.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler