Ana SayfaDizilerSöz Dizisinde Atakan Arslan Artık Yok!

İlgili Postlar

Söz Dizisinde Atakan Arslan Artık Yok!

Star TV’de yayınlanmaya başlanan Söz dizisi için yeni sezon hazırlıkları sürüyor. İlk sezonu yüksek bir ilgi gören dizinin ikinci sezonunda bazı değişikliklerin olacağı öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre Survivor ile Türkiye2de daha fazla kişi tarafından tanınan Atakan Arslan, yeni sezonda yer almayacak. Ünlü ismin yeni sezon kadrosundan neden çıkarıldığı net olarak bilinmezken, Atakan Arslan’ın yerine diziye dahil olacak isim belli oldu.

Atakan Arslan Gitti, Ezgi Çelik Geldi

Söz dizisi ile ilgili paylaşılan son bilgilerde, diziye Ezgi Çelik’in dahil olduğu net bir şekilde paylaşıldı. Buna göre yeni sezon itibari ile yeni bir karakter olarak tanıtılacak olan Ezgi Çelik dizide yer alacak. Atakan Arslan’ın canlandırdığı karakterin de dizi senaryosu gereği hikayeden çıkarılması bekleniyor. Paylaşılan basın açıklamasına göre Ezgi Çelik dizide Yüzbaşı Songül Yıldız karakterini canlandıracak. Eğitim subayı olarak tanıtılacak olan Yüzbaşı Yıldız, aynı zamanda ordudaki kadınların da bir sembolü, temsilcisi olacak. Özel Kuvvet Timi’ne dahil edilecek olan Yüzbaşı Yıldız, yeni maceralarda etkin bir rol oynayacak.

Aynı Gününde Yayınlanacak

Pazartesi akşamlarında yayınlanan dizi, yeni sezonda da aynı gününde yayınlanmaya devam edecek. Dizinin Eylül ayı itibari ile yeni sezona başlaması beklense de henüz konuyla ilgili net bir bilgi paylaşılmadı.  Pazartesi günlerinin en güçlü dizilerinden birisi olan Söz dizisinin aynı gün ve aynı saatte yayınlanacak diğer diziler arasında yeniden lider olması bekleniyor.

Atakan Arslan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler