Ana SayfaDizilerSöz Dizisi İkinci Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Söz Dizisi İkinci Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV ekranlarında uzun zamandan beri tanıtımları ile dikkat çeken Söz dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi şaşırtan ve oldukça heyecanlandıran Söz dizisi, ikinci bölüm fragmanı ile de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Söz Dizisi İlk Bölümde Neler Oldu?

Söz dizisinin ilk bölümünde özellikle İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı konu alındı. İstanbul’a yönelik yapılan terör saldırısında yaşamını kaybeden kişiler ülkede büyük bir felaket yaşanmasına yol açtı. Özellikle yaşanan patlama sonrasında askeri hareketlilik başlatılırken kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’da bu hareketlilik ile birlikte çok Zorlu bir göreve başladı.

Saldırı sonrasında terör örgütü tarafından saldırı üstlenildi ve özellikle ikinci bir eylem daha gerçekleşti. Bu sefer ise bir vatandaş kaçırıldı ve esir alındı. Yaşanan bu flaş gelişme sonrasında ise özellikle rehinenin alınması ve terör örgütünün ele geçirilmesi adına özel bir timin oluşturulmasına karar verildi. Rehineyi kurtarmak için Tim komutanı kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu seçildi. Tim için Türkiye’nin en önemli askerleri seçildi.

Söz dizisinde oluşturulan ekibin başından geçen olaylar ekrana getirilecek. Dizi için ilk bölüm genel özeti ise şöyle;

Özellikle ilk bölüm sonrasında ikinci bölüm fragmanı oldukça beklenti yaratmış durumda. Dizide özellikle gerçek hayatta yaşanan olaylara göre kurgunun yapılmış olması, izleyenlerin diziyi kısa sürede sevmesini sağladı. Türkiye’de yaşanan terör olayları nedeniyle kişilerin hassas durumda olması, dizide yaşanan zaferlerin de daha fazla benimsenmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler