Ana SayfaDedikoduSosyetik Kasap Nusret'in et kesme videoları, İngiliz basınında alay konusu oldu!

İlgili Postlar

Sosyetik Kasap Nusret’in et kesme videoları, İngiliz basınında alay konusu oldu!

Sosyetik Kasap olarak anılan Nusret’in her fırsatta et kestiği videolar, İngiliz basınında alay konusu oldu. Haber, “Şimdiye kadar viral olan tüm tuhaf videoların arasında, bu muhtemelen en garip olanı.” yorumu ile servis edildi. Detaylar haberimizde…

Her fırsatta yerli yersiz et kesme videoları yayınlayan ve bu sayede İngiliz basınında yer alan Sosyetik Kasap Nusret, İngiliz Independent gazetesi “Indy100” isimli sayfasında haber oldu. Haber, “Şimdiye kadar viral olan tüm tuhaf videoların arasında, bu muhtemelen en garip olanı” şeklinde bir yorum ile servis edildi.

 

“10 binden fazla izlenen ve 14 bin beğeni alan videoda, gözlüklü bir adam T Bone biftek kesiyor” denilen haberde, kendine has bir tavır ile et kesen Sosyetik Kasap Nusret için “Gerçekten, 32 saniyelik video boyunca bir adam biftek kesiyor. Bize inanmıyor musunuz? O zaman izleyin.” denildi. Twitter hesabındaki bir videoyu paylaşan gazete, “Herkes aynı fikirde. O inanılmaz.” diye yorum yaptı.

Sosyetik Kasap Nusret, geçtiğimiz yaz Dominik’te çektiği bir video ile yine konu olmuştu. Nusret, Las Tarrenas’ta bir puro imalathanesine gitmiş, burada bir kadının puro sardığı sırada baldırına vurarak çektiği videoyu “Sen baldırda seversin dedi” notu ile sosyal medya platformu Instagram’daki hesabında yayınlamıştı. Sosyetik Kasap, bu video ile Türkiye’den çok tepki almıştı. Şimdi ise, et kestiği videolar ile İngiliz basınında alay konusu olması ile gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler