Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSonsuz Aşk Filminin Galası Yapıldı

İlgili Postlar

Sonsuz Aşk Filminin Galası Yapıldı

Sonsuz Aşk filminin galası Levent’te yapıldı.

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı film oldukça dikkat çekerken galaya pek çok ünlü isim katıldı. Levent’te bulunan özel bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen galada geceye katılan isimler film hakkında olumlu değerlendirmeler yaptı.

Sonsuz Aşk Neyi Anlatıyor?

Sevginin önyargıları yıkan gücü ve sevgi için kişilerin yapabileceği fedakarlıkların ön plana çıkarıldığı filmde özellikle Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen uyumuyla dikkat çekti. Galaya katılan önemli isimler arasında Orhan Gencebay da yer aldı. Geceye katılması ile tüm dikkatleri üzerine çeken efsane şarkıcı, filmi izledikten sonra mekândan ayrıldı.

4 Mart’ta Sinemalarda!

4 Mart tarihi itibariyle sinemalarda yayınlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. 1 saat 54 dakika süren filmde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Ege Aydan, Fatih Al, Didem İnselel, Filiz Ahmet, Zeynep Özder ve Nazlı Pınar Kaya gibi pek çok farklı önemli oyuncu yer alıyor.

Film için yapılan açıklamalarda senaristin Deniz Akçay Katıksız, müziklerin bestecisinin ise Toygar Işıklı olduğu ifade edildi. Filmin galasında film hakkında açıklamalar yapan oyuncular yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve önemli bir projeye imza attıklarını söylerken projenin Türkiye’de oldukça dikkat çekeceği belirtildi. Öyle ki aşk konusunda vizyona giren pek çok farklı yapım yüksek izlenme oranları alıyor. Sonsuz Aşk filminin başrollerinde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın olması daha fazla kişi tarafından filmin izlenmesi konusunda da önemli bir avantaj olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler