Ana SayfaÜnlülerSon Dakika! Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

İlgili Postlar

Son Dakika! Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün hastaneye kaldırıldı. Sabah saatlerinde evinde fenalaşan Erbil, çağrılan ambulans ile hastaneye götürüldü. Mehmet Ali Erbil neden fenalaştı, sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Mehmet Ali Erbil hataneye kaldırıldı

Sık sık genç sevgilileri ile haberlere konu olan Mehmet Ali Erbil, bu defa hastalık haberi ile gündemde. Geçtğimiz günlerde genç sevgilisi ile bir otelin çıkışında görüntülenen Erbil, önceki gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Evinde fenalaştı, ambulans çağrılıp hastaneye kaldırıldı

Önceki gün sabah saatlerinde evinde aniden fenalaşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eve çağrılan ambulans ile Maslak Acıbadem Hastanesine kaldırıldı. Hemen tedavi altına alınan Erbil, dün gece geç saatlere kadar yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Yediği etten zehirlenmiş

Evinde istirahat etmek üzere hastaneden taburcu edilen Mehmet Ali Erbil’in yediği etten zehirlendiği ve bu nedenle fenalaştığı iddia edildi.

Ünlü şovmen Mehmet ali Erbil, geçtiğimiz günlerde neredeyse kızı yaşında genç bir kadınla bir otelden çıkarken habercilerin objektifine yakalanmıştı. Sık sık genç sevgilileri ile gündeme gelen Erbil, yine şaşırtmamıştı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler